Inusa Dawuda

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 06 Şubat 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Club360

Nereden Alınır: www.360istanbul.com

Adres: İstiklal Cad. Msısr Apt No:163 Kat:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 6, 2010

House müziğin öncülerinden Inusa Dawuda’nın güçlü sesi, pek çok house müzik albümüne farklı bir nefes ve başarı getirdi. Ses ve saksafon sanatçısı olarak muhteşem sahne performansları sergileyen Inusa, tüm albümlerinde büyük bir başarı yakaladı.

House müziğin sesi olarak üne kavuşan Inusa Dawuda, geniş hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı. Inusa Dawuda’nın en büyük başarıyı kazanan hit parçalarından biri “Down Down Down” oldu. Parçaları 2008 yılında house müziğin en iyileri seçildi. 2009 yılı boyunca dünyanın tüm seçkin kulüplerinde Inusa Dawuda parçaları dinlendi. Çalışmaları en önemli dijital müzik sitelerinde en çok indirilen parçaların başında geldi.

Inusa’nın etkileyici müzik kariyerinde “Down Down Down” dışında birçok hit parça yer alıyor. “Morning Ligth” “Get Up” “Miss Me” “The Nightlife” “Sexy Lady” bunlardan bazıları…Inusa tüm müzik severlere “Eğlence benim misyonum, siz de gelin ve kendinizi benimle müziğin ritmine bırakın” diyor.

Güçlü sesi ve saksafon şovuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Inusa Dawuda’ nın hit parçaları, Club360’ın muhteşem atmosferi ile tam bir müzik ziyafetine dönüşecek. Siz de Club360’ın kaliteli ortamında Inusa Dawuda ile eğlencenin tadını çıkartın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT