İskender Paydaş

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Ocak 2012 Çarşamba - Saat: 24:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Oca 25, 2012

18, 25 Ocak Çarşamba 2012

"Zamansız Şarkılar"; sanatçının, müzik yolculuğuna başladığı yıllardan bu yana besteci ve aranjör olarak imza attığı "Bu Aşk Fazla Sana", "Batsın Bu Dünya", "Kar Beyaz", "Tavla" gibi en bilindik şarkıları alışılan formlarının dışında yeniden aranje ederek geleceğin sound’unu yakaladığı bir albüm. Batı sound’unun içine yerleştirdiği doğu öğelerinin dengesindeki uyum ile son yılların en dikkat çekici çalışması olan ‘’Zamansız Şarkılar’’ ünlü müzisyenin dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra; “Dr.” “Yeni Aşk” ve "Nasıl Yani" gibi yepyeni hitlere uzanan etkili repertuardan oluşuyor.

DMC etiketiyle piyasaya çıkan albümün çıkış parçası ve ilk video klip çalışması "Sensiz Olmaz ki!" yayına girdiği günden bu yana video klibi ile de büyük ses getirdi. Parçayı albümde Mustafa Ceceli seslendirdi.

Teoman; son şarkısı ile Zamansız Şarkılar’da…

Albümde, İskender Paydaş’a müziği bırakmadan önceki son kaydı ile yer alan Teoman’ın yanı sıra, Kenan Doğulu, Mirkelam, Atiye, Mustafa Ceceli, Özgün gibi isimler de sesleriyle eşlik ettiler.

Kerim Tekin “Kar Beyaz”ın yeni düzenlemesi ile tekrar aramızda

Zamansız Şarkılar albümü için daha önce aranje ettiği Kerim Tekin’in “Kar Beyaz’’ parçasını yeniden düzenleyen Paydaş; genç yaşında vefat eden sanatçının sesi ile İrem Candar’ı birleştirerek etkileyici bir düete de imza atmış.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
-Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT