İstanbul Amsterdam Burlesque Fest Nefes Kesecek

Tarihler: 17 Şubat 2012 Cuma ~ 17 Şubat 2012 Cuma - Saat: 23:00

Yer: 360istanbul,

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42 – 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2012 ~ Şub 17, 2012

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında Türkiye’de ilk defa İSTANBUL AMSTERDAM BURLESQUE FEST düzenleniyor. Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun desteği ile organize edilen bu özel etkinliğe eğlencenin ismi 360istanbul, ev sahipliği yapıyor.

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılının karşılıklı olarak kutlanması kapsamında ünlü Hollandalı burlesque ekibi Dutch Delight Deluxe ilk defa İstanbul’a geliyor. İlklerin adresi 360istanbul ise bu özel şovda yerini alarak İSTANBUL AMSTERDAM BURLESQUE FEST’e ev sahipliği yapıyor.

1700’lerde ortaya çıkan, alaycı ve abartılı bir şekilde dansla oyunculuğu birleştiren Burlesque kelime anlamı olarak aslında esprili taşlamalar, müstehcen şakalar, komik seksapel şovlar anlamına gelse de bu festivalde bundan daha da fazlasını bulacaksınız. Doyasıya eğlenmek ve dünyaca tasdiklenen kalitede bambaşka bir deneyim yaşamak istiyorsanız eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul’da İSTANBUL AMSTERDAM BURLESQUE FEST’i kaçırmayın...

Amsterdam Burlesque Festivali her yıl daha da zenginleşen şov ve gösterileri ile tüm dünyada ün kazanmışken İstanbul bu özel ve renkli festivali ağırlayan ilk şehir oluyor. Uluslararası arenada boy göstermiş ve daha önce Türkiye’de bulunmamış pek çok ünlü Hollandalı sanatçıyı bir araya getiren İSTANBUL AMSTERDAM BURLESQUE FEST bu anlamda da Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Bu özel gece, Burlesque Show kızları ve farklı dansçıların muhteşem koreografileriyle start alacak. 20 ünlü sanatçının yer alıp, şovlarını sergileyecekleri gecede ihtişamlı performanslar ard arda sahnede olacak. Muhteşem kostümler, abartılı makyajlar, lüks aksesuarlarla, sanatla seksapelin teatral yorumu Burlesque, izleyenlerin aklını başından alacak. Hollandalı sanatçılar Burlesque Show'larının çarpıcı koreografileriyle renkli görsel şovlar sunacak.

Burlesque meraklıları ve ilk defa burlesque izleyecek olanlar bu özel gece ile İstanbul’da kolay kolay şahit olamayacakları büyük bir kutlamaya tanıklık edecekler. Festival çarpıcı kareler, sanatçılar ve izleyiciler ile bir deneyime dönüşecek. 17 Şubat için 360istanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın!

18 Yaş sınırı vardır

Beyefendiler etkinliğe yalnızca hanım arkadaşlarıyla katılım gösterebilir.

360istanbul
Adres:İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163, Beyoğlu, İstanbulTel:0212 251 10 42 – 43 / 0533 69 10 360

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT