İstanbul Aydın Üniversitesi Mezuniyet Gecesi

Tarihler: 19 Haziran 2009 Cuma ~ 19 Haziran 2009 Cuma - Saat: 19:00

Yer: Tarihi Galata Köprüsü

Ücret: 85,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tarihi Galata Köprüsü Gişe

Adres: Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2009 ~ Haz 19, 2009
İAÜ Mezuniyet Gecesi Kokteyli
İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı

"Tarihi Galata Köprüsü Üzerinde 2008-2009 Mezuniyet Gecesi"İstanbul` da... Türkiye` de... Hatta Dünya` da ilk...
Köprü üzerinde unutulmaz bir gece...
Tarihi Galata Köprüsü Üzeri (Feshane arkası)
İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve konsept olarak eşi benzeri olmayan, üniversitemizin daha önceki yıllarında mezun olmuş öğrencileri ile şu anki mevcut öğrencilerimizi buluşturacağımız, "İstanbul Aydın Üniversitesi 2008-2009 Mezuniyet Gecesi" etkinliğimize tüm İstanbul Aydın Üniversitesi Mensuplarını ve yakınlarını davet ediyoruz.

Tarihi yarımadada bulunan, İstanbul` en eski köprüsü olan "Tarihi Galata Köprüsü" üzerinde gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte Türkiye` nin en önemli DJ`lerinden Emrah İŞ ve Uğur KİRİK` in yanı sıra, özellikle Serdar Ortaç ile yaptıkları sahne çalışmlarından aşina olduğumuz, Percussion ustası Tai-fun ve Trompet erbabı Merih ERMAKASTAR` da performansları ile öğrencilerimizin, daha önce yaşanmamış bir ambiansta bütün bir yılın yorgunluğunu atmalarını sağlayacak ve unutulmaz bir gece yaşamalarını sağlayacaklardır.

Ayrıca üst düzey Işık ve Havai Fişek gösterilerinin yanı sıra, katılımcı firmaların promosyonları da geceye renk katacaktır.

Gerçekleştirdiği muhteşem performansı, kitleleri çoşturan tarzıyla adından sıkça söz ettiren EmRaH İş, Profesyonel olarak Djlik mesleğine 1994 yılında adım atmıştır.
http://www.djemrahis.com

UĞUR KİRİK
90`ların popüler clubu Pasha discoda müzik hayatına başlayan Uğur Kirik, Türkiye`nin birçok önemli mekanlarında müzikleriyle insanlara ulaşmıştır. Bu zaman zarfında birçok sanatçının parçalarına da remix yapan DJ Uğur Kirik Nisan ortalarında çıkartacağı Sultan`s Carpet albümü için stüdyoda çalışmalarını sürdürmektedir. Geçtiğimiz yaz Shake That Ass adlı single parçasıylada dünya listelerinde önemli bir yer kazanmıştır. Yaklaşık 10 yıldır ünlü mekanlarda çalan, ilk kez 1999 yılında Sezen Aksu nun değer mi hiç şarkısına remix denemesi yapan, Serdar Ortaç`ın buralara yaz günü kar yağıyor canım isimli şarkısını 2002 yılında remixleyerek gündeme oturan yakın ve içten tavırlarıyla dikkati çeken Türkiye`nin popüler DJ`lerindendir.

MERİH ERMAKASTAR
8 Ağustos 2000 tarihinde Cenk Eren`e vokal yapmaya basladı. 2001-2002 yılları arası People ve Andon adlı barlarda trompet şovu yaptı. Bunların yanı sıra Reina`da da trompet şovu yaptı. 2002`de Mehmet Ali Erbil`in sunmuş olduğu Çarkıfelek`te trompet çaldı. 2003 yılının Mayıs ayında ise Arma müzik şirketinden Can Ayazım adlı ilk ve tek albümünü çıkardı. Bu albümün ilk klibi, albümünde çıkış parçası olan Acı Bana Yetmiyor adlı parçaya çekildi. Sahnelerde sadece ismi olan Merih`i kullandı. Bu albümden sonra müzik camiasında fazla bir boy göstermedi, fakat Serdar Ortaç`a vokal yapmaya devam etti. Oyunculuk kariyerine 1982 yılında vizyona giren O Kadın ve Leyla ile Mecnun filmlerinde küçük bir çocuğu canlandırdı. 1997 yılında Hiç Bana Sordun mu ?, 1998 yılında Affet Bizi Hocam, 2000 yılında Üvey Baba, 2004 yılında Çemberimde Gül Oya ve 2005 yılında Davetsiz Misafir adlı dizilerde rol adı. Son olarak Binbir Gece adlı dizide Mert adında bir bar sahibini canlandırmaktadır ve Serdar ORTAÇ ile beraber çalışmaya devam etmektedir.
http://www.merih.gen.tr

- 6 Haziran ve sonra bilet fiyatı 100 TL
- Organizasyona 18 yaşından küçükler giremez.
- Her öğrenci yanında biletli iki yakınını getirebilir.- Organizasyon boyunca öğrencilerimizin güvenliği, 110 kişilik profesyonel güvenlik elemanları tarafından sağlanacaktır.
- Köprü üzerinde meydana gelebilecek her türlü kötü durumun tüm sorumluluğu ilgili kişiye aittir.
- Etkinlik alanına girişler, Tarihi Galata Köprüsü`nün yanlızca Feshane yanındaki tarafından yapılacaktır.
- Feshane yanında bulunan 450 araç kapasiteli İSPARK otoparkı etkinlik süresince hizmet verecektir.
- Etkinlik organizatörü olan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı yetkilileri, etkinlik için uygun olmadıklarını düşündükleri kişileri bilet ücretlerini geri ödemek koşulu ile etkinliğe almama hakkına sahiptirler.
- Her hangi bir kötü duruma sebep olan kişiler, güvenlik personelinin müdahelesi ile organizatörün onayı alınarak etkinlik alanından uzaklaştırılacak ve tekrar etkinlik alanına alınmayacaklardır.
- Limitsiz yerli alkol imkanı, bira, vodka, şarap ve cin seçeneklerini içermektedir.
- Organizatörlerin etkinlik planlamasında her türlü değişiklik yapma hakkı saklı tutulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT