İstanbul Caz Festivali / Matt Bianco

Tarihler: 01 Temmuz 2011 Cuma ~ 01 Temmuz 2011 Cuma - Saat: 19:00

Yer: İstinye Park

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL - Öğrenci - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: İstinye Bayırı, İstinye Park Avm, İstinye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - iksv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2011 ~ Tem 1, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BOSSA-NOVA’YI POP VE CAZLA BİRLEŞTİREN 80’LERİN VE 90’LARIN YILDIZ TOPLULUKLARINDAN MATT BIANCO FESTİVALİN İLK GECESİNDE İSTİNYEPARK’TA

"Get Out Of Your Lazy Bed" ve "Half a Minute" gibi hit şarkılarıyla tanınan ve özellikle 80’li yıllardaki başarılı çalışmalarıyla caz pop türünün önde gelen gruplarından biri olan Matt Bianco, 1 Temmuz Cuma gecesi, saat 22.00’de festivalin ilgi gören mekânlarından İstinyePark’ta müzikseverlerle buluşacak. Özellikle 2000’li yıllarda yeni albüm ve hit’leri ile tekrar gündeme gelmeyi başaran topluluk, dinleyicilere enerjik ve eğlence dolu bir gece yaşatacak. İstinyePark sponsorluğunda gerçekleştirilecek konserde Matt Bianco, son albümleri HiFi Bossanova’daki parçaların yanı sıra klasik hit’lerine de yer verecek.

1983 yılındaki kuruluşundan bu yana yeni pop-caz türünün diğer temsilcilerinden Working Week, Sade, Everything but the Girl ve The Style Council gibi topluluklarla aynı sahneyi paylaşan Matt Bianco bossa nova’yı pop ve cazla birleştirerek türünün öncü gruplarından biri kabul ediliyor. Kariyerleri boyunca birçok albüme imza atan grubun son albümü HiFi Bossanova 2009 yılında çıktı. Topluluğun performansları sırasında, vokaldeki Mark Reilly’ye, keyboard’da Mark Fisher, davulda Tony Mason, basta Nick Cohen, gitarda Tony Remy, saksafon ve flütte Andrew Ross, trompette Simon Finch ve geri vokallerde Hazel Sim ile Weston Foster’dan oluşan kalabalık ekip eşlik ediyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT