İstanbul Caz Festivali / Randy Crawford ve Joe Sample / Natalie Cole

Tarihler: 13 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 13 Temmuz 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: Sahne Önü - 165.00 TL - 1. Kategori - 90.00 TL - 2. Kategori - 78.50 TL - 3. Kategori - 67.50 TL - 4. Kategori - 56.50 TL - Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - iksv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2011 ~ Tem 13, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

RANDY CRAWFORD & JOE SAMPLE VE NATALIE COLE UNUTULMAYAN ŞARKILARIYLA AÇIKHAVA SAHNESİ’NDE

İstanbul Caz Festivali seyircilerinin sabırsızlıkla beklediği ve pop-caz sahnesinin en sevilen ikililerinden olan Randy Crawford ve Joe Sample ile dünyanın en iyi caz şarkıcılarından biri olarak kabul edilen Natalie Cole, 13 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00’de Açık Hava Sahnesi’ne konuk oluyor. İki bölümden oluşacak bu mükemmel caz gecesi, Randy Crawford ve Joe Sample’ın ardından, Natalie Cole’nin konseriyle devam edecek.

Pop, caz ve R&B’nin harika bir karışımını sunduğu eşsiz vokal tekniğiyle dikkatleri çeken Randy Crawford, müzik kariyerine 1960’ların sonunda, Quincy Jones ve George Benson gibi büyük isimlerle ve ardından da Joe Sample’ın “The Crusaders” grubuyla şarkı söyleyerek başladı.

Pop-caz sahnesinin en önemli isimlerinden, Amerikalı piyanist Joe Sample ise Miles Davis, Tina Turner, Marvin Gaye, George Benson ve B.B. King gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte çalıştı. Crawford ve the Crusaders`ın yolları aradan geçen 30 yıl içinde farklı projelerde yeniden kesişti. Sample ve Crawford, son olarak 2009 yılında “No Regrets” isimli albümleri ile bir kez daha hayranlarıyla buluştu. 30 senelik bir aradan sonra yeniden yolları kesişen ve beraber iki albüm çıkaran Crawford ve Sample, 14. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’ne de konuk olmuş ve seyirciden büyük alkış almışlardı.

Gecenin ikinci bölümünde albümleri 50 milyondan fazla satan, şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu, ülkemizde de çok sevilen bir popüler müzik ikonu, Natalie Cole sahneye çıkacak.

Cole, Unforgettable… With Love adlı albümüyle 6, 2009 yılında yayımladığı Still Unforgettable albümüyle de 2 Grammy ödülü kazanmıştı. Babası Nat King Cole’la düet yaptığı “Unforgettable” ve ustalıkla yeniden yorumladığı “Pink Cadillac” adlı şarkılarıyla unutulmaz sesler arasına giren Cole, umut ve aşk dolu şarkılarıyla Açık Hava sahnesinde caz severlere ışığını yayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT