İstanbul Caz Festivali / Tribute To Miles

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: Sahne Önü - 165.00 TL - 1. Kategori - 102.00 TL - 2. Kategori - 84.00 TL - 3. Kategori - 67.50 TL - 4. Kategori - 56.50 TL - Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - iksv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Tem 7, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

FESTİVALDE BİR DÜNYA PRÖMİYERİ: ÜÇ CAZ EFSANESİNDEN MILES DAVIS’E SAYGI DURUŞU: HANCOCK, MILLER VE SHORTER’LA “TRIBUTE TO MILES”

Müzik dehası Miles Davis’in ölümünün 20. yılında, sanatçıya saygı duruşu niteliğinde bir proje hayat buluyor. Davis’le daha önce çalışmış üç efsane isim, Marcus Miller, Wayne Shorter ve Herbie Hancock, Amerikalı müzik dâhisi Miles Davis’in anısına düzenlenecek olan bu konserde bir araya gelecek.

Miles Davis’le yolu genç yaşta kesişmiş olan Marcus Miller’in müzik direktörlüğünde düzenlenen “Tribute To Miles” başlıklı projenin dünya prömiyeri İstanbul Caz Festivali kapsamında 7 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00’de Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Piyanoda Herbie Hancock, saksafonda Wayne Shorter, bas gitar ve bas klarnette Marcus Miller ile trompette Sean Jones ve davulda Sean Rickman’ı bir araya getiren proje, Miles Davis’in 50’li yıllardaki bop ve cool döneminden, ‘70’lerdeki deneysel-elektrik çalışmalarına ve 80’li yıllardaki son dönemine uzanacak.

Son provaları İstanbul’da yapılacak olan “Tribute To Miles” başlıklı proje için sanatçılar üç gün boyunca İstanbul’da hazırlanacak. “Tribute To Miles” projesi, İstanbul Caz Festivali’ndeki dünya prömiyerinin ardından, Avrupa’da sadece dokuz konserle daha izleyicilerle buluşarak Miles Davis’in cazın yapıtaşları arasında sayılan eserlerini bir retrospektif olarak sunmaya hazırlanıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT