İstanbul da Pazar Konserleri

Tarihler: 29 Aralık 2016 Perşembe ~ 29 Aralık 2016 Perşembe 29 Aralık 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 53.50 TL 2. Kategori - 38.50 TL 3. Kategori - 28.50 TL 60 yaş üstü bilet - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2016 ~ Ara 29, 2016
Bir konser geleneğini tekrar yaşatmaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Pazar Konserleri” başlığı altında sanatseverleri ülkemizin önde gelen sanatçılarıyla buluşturuyor.

Gündüz gerçekleşen konserlerin bu ayki ilk konuğu Nursaç Doğanışık.

Türkiye’de, Türkiye’nin kuzeyinde, Balkanlarda ve tüm Türki Devletlerde icra edilen ortak müzik kültürünü, danslarla zenginleştirerek sevgi ve kardeşliğin en güzel şekliyle sunumunun yapılacağı konser, unutulmazlar arasında yer alacaktır. Geçmişte ve günümüzde ortak okunan türkülerin, tüm Türk dillerinde ve şivelerinde icra edilecek.Ayrıca halk oyunlarıyla grupların sanatçıya eşlik edeceği, orkestranın özellikli ve otantik sazlar kullanarak tatlı bir ahenk oluşturacağı konserde, işitsel ve görsel bir şölen sunulacaktır.

Nursaç Doğanışık
İstanbul’da doğan sanatçı, ilköğrenim ve ortaöğrenim tahsilini İstanbul, yüksek okul tahsilini 1987 yılında mezun olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Şan (ses eğitimi) Bölümü’nde tamamladı. Uzun yıllar mezun olduğu okulda Repertuvar Öğretim Görevlisi olarak hizmet veren sanatçı, çok sayıda albüm çalışması, TV programları ve konserleriyle İstanbul Radyosu’ndaki görevini sürdürerek, Türk Halk Müziğini ve Türk Müziğini yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil etmiş olduğundan çok sayıda ödüle layık görüldü.

Çeşitli yörelerin halk oyunlarını icra edip, eğitmenliğini de yaparak uzun yıllar bu dalda da çalışan sanatçı, değişik yörelerin ekipleriyle yurt içi ve yurt dışında birçok festival ve yarışmada dereceler aldı. Çok sayıda katıldığı festival ve konserlerde sanat hayatına devam eden Nursaç Doğanışık, TRT’de yayınlanan “Potansiyel Gap”, “Ankara rüzgarı”, “Halkalı şeker”, “Üçü bir yerde” gibi TV programlarında hem sanatçı hem sunucu sıfatıyla başarılı imzalar attı. TRT Müzik kanalında “Radyo günleri” adlı canlı TV programı yaptı. Aynı zamanda TRT Radyo Türkü ve TRT 4 radyolarından ortak yayınla “Haydi Türkiye, Gelin Türküye” adlı canlı radyo programı da yapmıştır.

TRT İcra Denetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan sanatçı koro şefliği ve halk oyunları eğitmenliğinin yanı sıra, şan (ses eğitimi), solfej, repertuvar, diksiyon, fonetik, artikülasyon ve nefes terapisi derslerine devam etmektedir. Nursaç Doğanışık, TRT İstanbul Radyosu’nda ve TRT Televizyonları’ndaki görevine, özel eğitmenliğine ve konserlerine devam ederek Türk müziğine hizmetini sürdürmektedir.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT