İstanbul Resitalleri - Tamara Stefanovich

Tarihler: 16 Nisan 2009 Perşembe ~ 16 Nisan 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Mustafa Kemal Merkezi (Atilla İlhan Salonu)

Ücret: 100,00 YTL - 80,00 YTL - 60,00 YTL - 50,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MKM Gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56 - MKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2009 ~ Nis 16, 2009
TAMARA STEFANOVICH
İstanbul Resitalleri 16 NİSAN 2009 PERŞEMBE 20:00 MKM

Küçük yaşlardan itibaren kazandığı uluslararası yarışmalarla olduğu kadar, henüz 19 yaşındayken tamamladığı doktorası ile de dikkat çeken bir müzisyen olan Tamara Stefanovich, Eugene Istomin, Radu Lupu, Pierre Boulez, Georg Crumb ve György Kurtag gibi büyük ustalarla çalıştı. Başlıcaları arasında Philharmonie Cologne, Dortmund Konzerthaus, Tonhalle, Düsseldorf, Mozarteum Salzburg, Konzerthaus Wien, Wigmore Hall Londra, Carnegie Hall New York, Symphony Hall Chicago ve Châtelet Paris`in bulunduğu çok önemli salonlarda sahneye çıktı. La Roque d`Antheron, Klavierfestival Ruhr, Ojai, LucerneKlangspuren, Grenoble ve Musica Strasbourg festivallarine davet edildi.

Stefanovich, 2003 yılından bu yana ünlü piyanist Pierre-Laurent Aimard ile çağdaş repertuar ağırlıklı olmak üzere birlikte çalışıyor. İkili, birlikte solo ve duo resitaller veriyorlar.

Tamara Stefanovich`in son dönem programında Cleveland Orchestra, London Symphony Orchestra, Philharmonia, St. Paul Chamber Orchestra ve Camerata Salzburg ile birlikte Pierre Boulez, Peter Eötvös, Jonathan Nott, Esa-Pekka Salonen ve Etienne Siebens gibi şefllerin batonu altında performanslar var. Yine bu dönem projeleri arasında Messiaen`ın Oiseaux Exotiques / Royal Festival Hall, Londra ve Bartok`un İki Piyano için Konçertosu /Barbican Hall, Londra; Mozart`ın İki piyano için Konçertosu ve Jaohannes Maria Staud`un yeni eserinin dünya prömiyeri / Mozarteum Salzburg kayda değer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT