İstanbulBlueNight presents: MUSE

İstanbulBlueNight presents: MUSE

Tarihler: 25 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2016 Pazartesi 26 Temmuz 2016 13:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Deluxe VIP Teras - 672.00 TL Diamond Circle - 448.00 TL Golden Circle - 336.00 TL Normal Ayakta - 179.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2016 ~ Tem 25, 2016
İstanbul Blue Night sponsorluğunda efsane İngiliz rock grubu Muse, 26 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'a bir kez daha hayranlarıyla buluşmaya geliyor!

Şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, 10 yıllık özlemin ardından Muse’u sevenleriyle buluşturuyor. Çıktığı Avrupa Festival Turnesi kapsamında Türkiye’de sahne alacak olan Muse, eğlencenin doruğa çıkacağı gecede İstanbul Blue Night ile “Festivalin böylesi İstanbul’da olur!” dedirtecek! 

1994 yılında Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme ve Dominic Howard üçlüsünün kurduğu grup, 2015’te son albümleri Drones’u piyasaya sürdü. MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden BRIT Ödülleri’ne, Amerikan Müzik Ödülleri’nden Grammy Müzik Ödülleri’ne kadar birçok prestijli ödülü bulunan grup, Drones ile de büyük ses getirerek 58. Grammy Müzik Ödülleri’nden ‘’Yılın En İyi Rock Albümü’’ ödülü ile döndü.

Dünyanın en büyük açık hava festivali Glastonbury Festivali’nde bu yıl headliner olarak yer alacak olan Muse’un yanı sıra Birth of Joy, Ferman Akgül, You May Kiss The Bride ve ilerideki günlerde açıklanacak diğer gruplar da bu unutulmaz geceye imzalarını atacak.

İstanbul müzik, eğlence ve sokak hayatını bir araya getiren, olmazları olduran festival İstanbul Blue Night ile bu eğlenceli gecenin biletlerini kaçırmayın!

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur.- Deluxe VIP Teras bilet sahipleri Diamond Circle bölümünede giriş yapabilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT