İstanbul’da Roxy Zamanı

Tarihler: 30 Eylül 2011 Cuma ~ 01 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 66 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2011 ~ Eki 1, 2011

İstanbul’da Roxy Zamanı: Açılış Partisi

Roxy 18. sezonunu iki gün sürecek açılış partisiyle kutluyor. Beyoğlu’nun sıra dışı klasiği Roxy, 30 Eylül’de kapılarını açıyor. İstanbul’un serbest bölgesi niteliğindeki gece kulübü, 18. sezonunu iki gün sürecek açılış partisiyle kutlayacak. Roxy’nin bu seneki konsepti “Not Now. I’m dancing ”. Sezon açılışında iki gece boyunca AtJazz ve Boddhi Satva DJ kabininde olacak.

Atjazz
Laura Croft’dan DJ Kabnine

İngiltere’de 90’ların başında girdiği bilgisayar oyunları geliştirme şirketinden 13 sene sonra müzik kariyeri üzerine yoğunlaşmak için ayrılan Martin ‘Atjazz’ Iveson’ın ilk EP’si ‘Story’, çok bilinen ‘That Something’ albümüne öncü oldu ve albüm, 1998’de Japonya’da Sony/Kioon tarafından tekrar yayınlandı. Albümün bu versiyonunun tasarımları ünlü Japon ilustrator Fujio Akatsuka tarafından yapıldı. Atjazz, sonraki albümleri ‘Labfunk’ ve ‘Labresults’ dan sonra şöhretini iyiden iyiye yaydı. Eş zamanlı olarak Bob Sinclar, Jazzanova, Zed Bias & Omar gibi isimlere yaptığı remixler ve önemli prodüksiyonları ile de nam saldı. 2009’da açtığı ‘Atjazz Record Company’ ile fantastik dijital dünyasıyla, soundunu bir marka haline getirip, dünya çapında tanınır hale geldi. Atjazz, bir prodüktör, aranan bir remixer ve muhteşem bir DJ olarak müziğe ruhunu verdi….

Boddhi Satva
(Düetlerin ve ayarsız müziğin dans ettiren DJ’i)

Orta Afrika Cumhuriyeti’nden, tüm dünyaya açılmayı başarmış Boddhi Satva, kariyerinin ilk yıllarından beri kendi sound’unu yaratmak için çalıştı ve kısa sürede ‘Ancestral Soul’ un aranan DJ’i haline geldi. 2007’de kurduğu ‘Offering Records’ ile dünyanın çeşitli yerlerinden prodüktör ve sanatçıları bir araya getirmek için devrimci formüller yaratarak sınırları yıkmayı başardı. Yeni albümü Invocation’ı, müziğin spiritüel gücü ve ayin ruhuyla yapılmış bir albüm olarak tanımlamakta.

Bugüne kadar Mali, ABD, Güney Afrika ve Birleşik Krallık turnelerine çıkan Boddhi Satva, gerçekleştirdiği önemli düetleri ve ayarsız müziği ile gerçek hayat hikayeleri anlatırken bir yandan da insanları tüm gücüyle dansa itiyor. Invocation ve Boddhi Satva geliyor. Satva, doğup büyüdüğü Orta Afrika topraklarının ezgilerini elektronik müziğe dahil eden ve müzisyenlerin kendilerini tekrar ettiği günümüzde yarattığı farklı stiliyle dikkat çekiyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT