Iya Waves Konseri

Tarihler: 10 Nisan 2009 Cuma ~ 10 Nisan 2009 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Çadır

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: www.chadir.net

Telefon: (212) 260 22 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2009 ~ Nis 10, 2009
Iya Waves Konseri
10 Nisan Cuma 2009 Saat: 22:30

Jamaika`nın sıcak melodileri Iya Waves ile Beşiktaş`ın yeni konser merkezi Çadır`da!

10 Nisan Cumartesi gecesi Beşiktaş`ın yeni konser mekanı ÇADIR, Jamaika merkezli reggae müziğin en güzel örneklerini kendi yorumları ile İstanbul sahnelerine taşıyan "Iya Waves" grubunu ağırlıyor. 2008 yılı başlarında Boğaziçi Üniversitesi Taşoda Stüdyosu`nda kurulan IYA WAVES ilk olarak "Taşoda`08" şenliklerinde sahne aldı. Reggae`nin büyük üstadlarından esinlenerek hazırladıkları roots, reggae ve dub türündeki cover parçaları hareketli bir sahne performansı ile birlikte sunan IYA WAVES, 2008 Ağustos ayında düzenlenen "Barışarock Festivali"`nin alternatif sahnesinde sergiledikleri 40 dakikalık performansları ile alternatif sahnenin en çok konuşulan grupları arasında yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT