İz Bırakanlar-Işıl Yücesoy

İz Bırakanlar-Işıl Yücesoy

Tarihler: 17 Kasım 2016 Perşembe ~ 17 Kasım 2016 Perşembe 17 Kasım 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2016 ~ Kas 17, 2016
Sinema ve tiyatro oyuncusu Işıl Yücesoy’u yalnızca bu kimliğiyle tanıyanları, 17 Kasım'da büyük bir sürpriz bekliyor. 17 Kasım'da Yücesoy, bu yıl çıkardığı Zamansız adlı albümündeki zamansız şarkılara; zamansız sesi ve zamanlara sığmayan kalbiyle yeniden hayat vermeye, Zorlu PSM Drama Sahnesi'ndeki konserle hazırlanıyor!

1969'da Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladığı günden bugüne kadar sayısız tiyatro oyunu ve sinema filminde rol alarak ülkemizin en saygın oyuncularından biri haline gelen, yıllarca yaptığı drama eğitmenliğiyle genç yeteneklere değerli deneyimleriyle yön veren Işıl Yücesoy, eş zamanlı olarak sürdürdüğü müzik kariyerini bu yıl çıkardığı Zamansız albümüyle taçlandırdı. Türk Pop Müziği'nin bıçak gibi keskin, kalbe dokunan şarkılarından seçilen on şarkıyı derin ve duygulu sesiyle yorumladığı, 37 yıl aradan sonra yayınlanan ilk albümü Zamansız'la Yücesoy, bütün yaşanmışlığını ve duygularını dinleyiciyle paylaştı.

Zorlu PSM'deki konserde de albüm için özel olarak bestelenmiş yepyeni bir şarkı olan Büyümedim'in yanı sıra albümde yer alan Ağlamak Güzeldir, Milat, Dönüyorum Eski Sevgilime, Niye Düşünüyorsun Sevgilim ve Anlamı Yok parçalarını seslendirecek Yücesoy, albümde olduğu gibi sahnede de Güneşimi Kaybettim’i Cenk Eren'le, Zamansız’ı Çağan Irmak'la ve Meğer'i Yeşim Salkım'la birlikte söyleyecek. Türkiye’nin en iyi aranjörlerinden Tansel Doğanay yönetiminde kurulan dev orkestra da konserde Işıl Yücesoy'un yeni şarkıları ve klasiklerine eşlik edecek.

37 yıl aradan sonra bir albümle dönen Yücesoy'u bu kimliğiyle tanımayanlar için büyük bir keşif ve sürpriz niteliğinde olacak, böyle farklı ve zamansız bir sesi Zorlu PSM seyircisiyle buluşturacak eşsiz akşam, 17 Kasım'da Drama Sahnesi'nde gerçekleşecek!

- 18 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT