Izaka’da Buzuki Orhan Eşliğinde ‘Ege Rüzgarı’ Esecek

Izaka’da Buzuki Orhan Eşliğinde ‘Ege Rüzgarı’ Esecek

Tarihler: 12 Ağustos 2016 Cuma ~ 26 Ağustos 2016 Cuma

Yer: Izaka

Adres: Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi No: 8 Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2016 ~ Ağu 26, 2016

İstanbul'da iyi yemek ve eşsiz Boğaz manzarasının buluşma noktası olan Izaka’da Ağustos ayında 3 gece boyunca Ege Rüzgarı esecek. Buzuki Orhan’ın kulakların pasını silen müziği ve muhteşem Ege lezzetleri eşliğinde yaşanacak ‘Ege Geceleri’, 12, 19, 26 Ağustos Cuma geceleri, tüm müzikseverlere unutulmaz bir yaz eğlencesi yaşatacak.

The Midd, Mezze Mave, Hitode Sushibar ve Izaka Bar-Lounge olmak üzere, dört farklı mekanı tek çatı altında toplayan benzersiz konseptiyle IZAKA, İstanbul’da ‘iyi yemek ve iyi müzik’ denince akla gelen mekanların başındaki yerinin hakkını vererek, misafirlerine mevsimin en güzel ve taze lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

CVK Park Bosphorus Hotel'in muhteşem Boğaz manzarası sunan terasında hizmet vermeye başladığı günden bu yana, İstanbul’luların lezzet ve eğlence anlayışını kökten değiştiren Izaka'da Ağustos ayında 3 akşam boyunca, Ege yemekleri ve Ege müziklerini misafirleriyle buluşturacak. Ege kıyılarının ezgilerini kendi tarzıyla yorumlayan Buzuki Orhan’ın ‘İstanbul Meyan’ projesi ile sahne alacağı ‘Izaka Ege Geceleri’, 12, 19, 26 Ağustos Cuma geceleri müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul'dan Ege'ye ve Karşı Kıyılar'a uzanan bu yeni sahne projesinde, dinleyenleri keyifli bir müzikal yolculuğa çıkacak programda ayrıca 10 adet Ege mezesi, 1 ara sıcak, 1 salata, balık, et ve tavuktan oluşan seçmeli ana yemek, meyve tabağı ve limitsiz yerli içki ile ‘fiks menü’ eşliğinde sunuluyor.

Siz de Ege’nin en güzel ezgilerini en güzel lezzetler eşliğinde muhteşem manzaraya karşı dinlemek istiyorsanız, Izaka’daki ‘Ege Geceleri’ni kaçırmayın!

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için 0212 708 3838

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT