J&B ile Medeniyetin Doğduğu Topraklarda Parti Başlıyor

Tarihler: 06 Mayıs 2010 Perşembe ~ 23 Mayıs 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: J&B

Nereden Alınır: www.beyrutagidiyoruz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2010 ~ May 23, 2010
J&B kapısından sen de geç, dünyanın en iyi partisine sen de katıl

“Start A Party” sloganıyla efsanevi partiler düzenleyen dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, bu kez disko topunu medeniyetin doğduğu topraklara; Lübnan’a taşıyor… J&B üstelik bu kez antik Byblos kentindeki 11-14 Haziran tarihlerindeki partiye 20 tüketicisini de götürüyor. Bunun için yapılması gereken tek şey www.beyrutagidiyoruz.com a girip sanal dünyadaki mekanın kapısını ikna etmek. Bir ipucu verelim “Bir arkadaşa bakıp çıkıcam…” işe yaramıyor.

Tüm dünyada beklenmedik yerlerde, beklenmedik şekilde sıra dışı partiler veren J&B bu kez yine dünyada ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Dünya medeniyetinin doğduğu topraklar olan ve tarihi MÖ 7000 yılına kadar giden antik Lübnan’daki antik Byblos şehri J&B’nin son uluslararası partisine sahne olacak. Türkiye’den kalabalık bir ekiple 11-14 Haziran tarihleri arasında Lübnan’a adeta çıkarma yapmaya hazırlanan J&B ekibi 10 çifti de partisine davet ediyor. Partiye katılacak 10 çiftin seçimi de J&B’nin partileri gibi sıra dışı olacak.

Bunun için yapılması gerek tek şey www.startapartyhere.com ya dawww.beyrutagidiyoruz.com adresine gidip yarışmaya katılmak. Tam 4 gün sürecek Lübnan gezisine ve tarihe geçecek bir partiye bir arkadaşınla birlikte katılabilmek için sadece sanal mekanın kapısından geçmeyi başarman gerekiyor. Kapıdan geçebilmek için yapman gereken en iyi cümleyi söyleyip yılların en seçkin, en tecrübeli bodyguardlarından oluşacak jüriyi ikna etmek. Küçük bir tüyo verelim “bir arkadaşa bakıp çıkıcam…” işe yaramıyor. Kazananlar 26 Mayıs tarihinde yine www.beyrutagidiyoruz.com adresinden açıklanacak.

J&B’nin sıra dışı partileri beklenmedik yerlerde gerçekleşiyor
Yılın partisi seçilen Kapadokya’daki Boy George partisi de dahil olmak üzere inanılmaz partilere imza atan J&B, dünyanın her yerinde efsane partiler vermekle tanınıyor. Simgesi disko topunu uzaya bile gönderip parti başlatan J&B, geçtiğimiz yıl Romanya Transilvanya’da Drakula’nın şatosunda bir parti vermiş, daha sonra Start A Party End of the World konseptiyle Arjantin’in en uç noktasında, dünyanın ucundaki hapishanede unutulmaz bir parti organize etmişti.

Geçtiğimiz yılbaşı Turkuazoo’da gerçekleşen Start A Party Underwater ise yılın en çok konuşulan partilerinden biri oldu. Pekin’deki Yasak Şehir veya Cape Town’daki dev stadyum bir anda J&B’nin sıra dışı parti mekanı haline gelebiliyor… Bazen de çılgın J&B’cileri Avrupa’nın en büyük yüzer gece kulübü’nde veya parti mekanı haline getirilen bir yük gemisinde görebiliyoruz.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT