Jakuzi & Palmiyeler

Tarihler: 10 Haziran 2017 Cumartesi ~ 10 Haziran 2017 Cumartesi 10 Haziran 2017 12:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2017 ~ Haz 10, 2017
Yerli sahnemizin yeni dönem heyecan verici gruplarından Jakuzi ve Palmiyeler 10 Haziran Cumartesi Peyote Cennet Bahçesi’nde!

JAKUZİ
Kutay Soyocak ve Taner Yücel tarafından kurulan Jakuzi, bahar başlangıcında aniden paylaştıkları “Koca Bir Saçmalık” klibiyle, yerli sahnenin damgasını müzik sektörüne vurdular. 80’lere bir zaman yolculuğu vadeden vokalleri ve synthesizerları ile yeni bir gezegenin kapılarını aralayan Jakuzi’nin ilk albümü Fantezi Müzik, Domuz Records etiketiyle yayımlandı. Albümün kaset formatında yayımlanmasının ardından Berlin menşeili plak şirketi City Slang Records ile anlaştılar ve 2017 Mart ayında albüm dört yeni parça ile genişletilerek plak, cd ve dijital formatlarda tekrar yayımlandı.

PALMİYELER
Surf ve pop soundları ile dinleyiciye ılık bir sahil esintisi sunan Palmiyeler 2013’te kuruldu. 2015’te grubun kendi adını taşıyan beş şarkılık ilk kısa albüm yayımlandı. Yeni albümün habercisi olan iki single “Senden Haber Yok” ve “Karbeyaz”dan sonra 2017 Şubatı’nda yayımlanan ilk albüm II(Venüs) dikkatleri üzerine topladı. Bu albümle Apple Music Türkiye alternatif listesinde hızlı bir yükselişle 4 numarada yerini alan Palmiyeler; albüm kapakları, kendi ürettikleri müzik videoları ve sahne performansları ile de göze çarpıyor.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Etkinlik sonrası saat 00:00'da dönüş motoru vardır.- "Palmiyeler" saat 18:00'de,"Jakuzi" saat 20:00'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT