Jam`n Island

Tarihler: 15 Ağustos 2009 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2009 Cumartesi - Saat: 10:00

Yer: Ada Beach Club

Ücret: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ada Beach Club Gişe

Adres: Heybeli Ada - İstanbul Heybeliada İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2009 ~ Ağu 15, 2009
Jam`n Island adada reggea partisi içerik. “Bir ada ülkesi olan Jamaika çıkışlı reggae, Londra üzerinden aktarmalı olarak İstanbul Heybeliada`da özel bir koy olan Ada Beach Club`a , yani yanı başımıza geliyor!”

Müziğin tınısını, denizin kokusunu ve yanmış omuzların sızısını aynı anda hissetmeyi seven herkesi Jam`n IslandPartisine bekliyoruz.

Jam’n Island
İstanbul - 15 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Heybeliada`da özel bir koy olan Ada Beach Club’ta gerçekleşecek olan Jam’n Island partisi, bugüne kadar İstanbul’da gerçekleştirilmiş en eğlenceli reggae etkinliği olmaya aday.

Partinin sürpriz ismi, Londra’dan çıkan en güçlü canlı reggae gruplarından biri olan MISTY IN ROOTS. Grup, güçlü kök reggae (roots reggae) sound’u ve sözünü sakınmayan liriksel titreşimleriyle biliniyor. Grubun 1978 yılındaki turneleri esnasında Belçika’da kaydedilen ve 1979 yılında piyasaya sürülen “Live at the Counter Eurovision” adlı albümleri müzik otoriteleri tarafından tüm zamanların en iyi canlı reggae albümü olarak kabul edilmektedir. Canlı performansları ile reggae severler arasında büyük bir yer edinen topluluk, aynı zamanda 1976 yılında İngiltere’de artan ırkçı eğilimlere karşı oluşan bir kampanya olan “Rock Against Racism” [Irkçılığa Karşı Rock] etkinliklerinde verdikleri çok sayıda konserle, kampanyaya sahip çıkan grupların başında yer almıştır.

15 Ağustos Cumartesi kapıları 10:00`da açılacak partide, gündüz saat 12.00`de reggae dj ve selekta’lari Ras Memo, Osman Osman, King Seroman ve Vadav Selector ile başlayacak program, Sattas, Iya Waves ve Enzo Ikah & Kongo Bongo gruplarının performansları ile sabah saatlerine kadar sürecek. Ayrıca Kabile Performans Sanatları Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan ateş dansı gösterileri de ilgi çekici diğer parti etkinlikleri arasında.

Adanın en güzel koylarından birinde gerçekleşecek partide katılımcılar gün boyu deniz ve sahne arasında özgürce vakit geçirebilecekler. Heybeliada`ya ulaşım için İDO `nun tarifeli seferleri ve kooperatif araçları kullanılabilecek. Partinin biletleri Biletix ve kapıdan temin edilebilinir. Ulaşım bilgileri, araçların hareket saatleri ve parti ile ilgili tüm diğer ayrıntılar www.jamnisland.com adresinden öğrenilebilinir.

Unutmadan;
Heybeliada yaz aylarında bile bol rüzgar alıyor. Hava sıcak dahi olsa yanınıza kalın bir şeyler alın. Zira parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Sanatçılar MISTY IN ROOTS - UK
Sattas
Iya Waves
Enzo Ikah & Kongo bongo
Ras Memo
Osman Osman

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT