Jamie Davis Quartet

Tarihler: 26 Şubat 2009 Perşembe ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Cad. Salhane Sok. No:10 Ortaköy Adalar İstanbul

Telefon: 0212 478 0 600

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2009 ~ Şub 28, 2009
“Jamie Davis Quartet”
İstanbul Jazz Center’da

Caz dünyasının en önemli erkek vokalleri arasında yer alan Jamie Davis, “Garanti Caz Yeşili” kapsamında, 26, 27 ve 28 Şubat 2009 tarihlerinde İstanbul Jazz Center’da konser verecek. Otis Redding, Ray Charles, Al Green ve Lou Rawls gibi caz ustalarını dinleyerek büyüyen Davis’e, grubu “Jamie Davis Quartet” eşlik edecek.

Ohio Eyalet Üniversitesi’nin müzik bölümünden mezun olan Jamie Davis, orduda bile müzikten kopmadı ve koroda görev aldı. Daha sonra 1975 yılında San Francisco Bay’e gelen Davis, ritim ve blues grubu olan “Jambo” ve “Jamie Davis Quartet”te şarkı söylemeye devam etti. 2000 yılında, kariyerinde dönüm noktası olan “The Count Basie” orkestrasında vokallik yapmaya başlayan Davis, orkestrayla ilk olarak Münih Flarmoni Salonu’nda konser verdi. Sonraki 3 yıl boyunca dünyayı dolaşan Davis, Paris, Monte Carlo, Kuala Lumpur, Tokyo, Oslo gibi şehirlerden sonr,a İstanbul’da cazseverlerle bir araya gelecek. Jamie Davis’in It’s All About Love ve It’s A Good Thing isimli iki albümü bulunuyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT