Jan Blomqvist (Live)

Tarihler: 17 Aralık 2016 Cumartesi ~ 17 Aralık 2016 Cumartesi 17 Aralık 2016 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Ayakta - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2016 ~ Ara 17, 2016
Büyüleyici ve kalıpların dışında bir dans müziği icra eden Jan Blomqvist, Generic Music organizasyonu ile 17 Aralık'ta Roxy Club Istanbul’daki performansına hazırlanıyor.

Gecenin ısınma hareketleri Doğu Orcan ve kapanışı Aslı Köse'den...

Jan Blomqvist (Armada, Berlin)
2013 senesinde 'Something Says' parçası ile bir salgın başlatan on parmağında on marifet Berlinli prodüktör Jan Blomqvist, minimal tekno, electro pop ve kimi zaman da rock öğelerini duygusal bir yoğunlukla harmanlayan sıra dışı bir müzisyen. Elektronik ve dans altyapılı parçaları vokaliyle süsleyerek, hem band performansları hem de live setiyle kendine özgü bir tarz yaratıyor. Sahnedeki güçlü varlığı ile hayran kitlesini her geçen gün artıran “Jan Blomqvist ” 17 Aralık Cumartesi gecesi canlı performansında elektronik öğeleri içinde bolca barındıran keyboard kompozisyonlarıyla dans müziğine her zaman olduğu gibi farklı bir şekil verecek. 

Doğu Orcan (Istanbul, Türkiye)
Metresi techno, sevgilisi rock'n roll olan, fakat disco house ile evli olduğundan ister istemez her gece ona varan bir cengaver Doğu Orcan. 18 yaşında Amsterdam'da kurduğu Club Bangkok ile lüks karışık kuruyemiş gibi müzikler yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda PYT, LOVE isimleri altında electronic müzik yaptıktan sonra Doğu Orcan adı altındaki son projesiyle müzikteki ergenlik çağını atlattı, adeta Osmanlı'nın Yükseliş Devri'ni hatırlattı bizlere. SinanU'ya ve Amari'ye yaptığı remixlerle ağzımıza bir parmak bal çalıp, Tremblements ile yeni EP'si hakkında heycanlandırıcı fikirleri olduğunu kanıtladıktan sonra İstanbul, İzmir ve Ankara'daki club'ları arşınlama misyonunu başlattı. Uptempo-disco, indie-dance setleriyle The Magician, Riptide, Cecile, Moonlight Matters ve The C90s gibi ağır sanayi hamleleriyle aynı sahneyi paylaşan deejay sizleri en yakın dans pistinde çök-kalk ve düğün danslarına davet ediyor..

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 22:00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT