Jax Jones

Jax Jones

Tarihler: 14 Eylül 2018 Cuma ~ 14 Eylül 2018 Cuma 14 Eylül 2018 23:55

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Kapı Satış 100.00 TL Tam - 80.00 TL Öğenci - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2018 ~ Eyl 14, 2018
RAYE ile yaptığı “You Dont Know Me” ve Demi Lovato ila yaptığı “Instruction” şarkıları ile listeleri yerinden oynatan İngiliz house müzik DJ ve yapımcısı Jax Jones Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapanış partisi için enerjik seti ve etkileyici görsel şovuyla 14 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Multi-enstrümantalist Jax Jones’un en büyük şansı, çok kültürlü etnik aile yapısı olabilir. Bu kültür bolluğunun içinde pek çok etkiyle ve yeni fikirle tanışan Jax, Nijeryalı büyükbabası tarafından Fela Kuti tarzı bir afrobeat ile, çocukluktan beri sahip olduğu Biggie Smalls albümüyle de rap ile tanıştı. Bugün Jax Jones’un müziğini tanımlarken Hip Hop, R&B, Gospel ve geleneksel Afrika müziği türleri sayılsa da müziğinin elementlerini hayat deneyimlerinden toplayan deneyimsel bir sanatçı olduğu kesin. 

Müzik hayatında The Neptunes, Timbaland ve Rodney Jerkins gibi efsane yapımcıların müzik ufkunu geliştirmesinde büyük yeri olan Jax Jones, şarkılarında kullandıkları tempo seçimlerinde de aynı isimlerden etkilenmiştir. Küçük yaşından itibaren klasik gitar eğitimi gören Jones, 15 yaşında arkadaşının Atarisinde keşfettiği Cubase ile müziği harmanlayarak, ortaya bambaşka lezzetler çıkarabileceğini öğrendi. Londra çevresindeki gece kulüplerinde boy göstermeye başlayan Jones, yapımcı Ripperman ile tanıştıktan sonra Big Narstie ve Roadside GS gibi isimlerle çalıştı. Sydenham’da kendi stüdyosunu açan Jones, Duke Dumont ile tanıştıktan sonra house müziğe olan tutkusu alevlendi ve birlikte “Ocean Drive” ve “I Got You” isimli rekorlar kıran iki şarkıyı yazıp yayınladılar. Son single parçası “You Don’t Know Me” UK Singles Listesi’nde 3 numaraya yükseldi ve kulüp listelerinin göz bebeği oldu. Demi Levato ile yayınladığı Instruction ile ise halihazırda sahip olduğu popüleriteyi iyice arttırdı. 

1 Aralık'ta yayınladığı single’ ı “Breath” ile 2018 yazına da damga vurmaya hazırlanan house DJ’ i Jax Jones, Mercedes-Benze Fashion Week İstanbul kapanış partisi için 14 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Warmup DJ 23:55
Jax Jones 01:30
After Party

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT