Jazeeba On Air

Tarihler: 15 Haziran 2010 Salı ~ 15 Haziran 2010 Salı - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2010 ~ Haz 15, 2010
Dilek Sert Erdoğan (vo)
Cenk Erdoğan (g)
Soner Kıvanç (keyb)
Cemil Tatlıpınar (b)
Kerem Sedef (d)
Ümit Onartan (sax)

BBC Foreks’te dış haber koordinatörlüğü ve İngilizce haber spikerliği yaparken bir akşam işten çıktı ve gerçek evi olan ‘müziğe’ döndü. Şehir tiyatrolarının açtığı özel sınavı kazanarak Ayla Algan, Erol Keskin, Beklan Algan gibi ustalarla ses, oyunculuk teknikleri, modern dans ve tiyato tarihi ile ilgili çalışmalar yaptı.

2002 yılında kendi parçasıyla katıldığı ve ulusal bir TV kanalında yayınlanan ‘Sing Your Song’ adlı şarkı yarışmasında ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ödülünü kazandı. Cazın içine doğup büyüyen ”Jazzeeba” rotayı soul ve funk’a dogru çevirdi ve ”içindeki müziği”ni dillendirmeye başladı.

Yurtdışında pek çok önemli isimle değişik projelerde yeralan Jazzeeba, 2006 yılında A.B.D’de düzenlenen ISC- (International Songwriting Competition)’da ”overall performance” kategorisinde yarıştığı tüm şarkılarıyla, yaklaşık 14.000 katılımcıyı geride bırakıp ilk 25′e girmeyi başardı. Amerika’da birçok festivale davet edilen sanatçı, şu anda kendi ülkesinde hayata geçirdiği ”Jazzeeba On Air” projesiyle yoluna devam ediyor.

Sahnede bitip tükenmeyen enerjisi ve sıradışı zenci gırtlağıyla dikkat çeken Jazzeeba, soul ve funk’a tavan yaptıran repertuarı ve kendi şarkılarıyla Hayal izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT