Jazz`m Track Band

Tarihler: 11 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 11 Temmuz 2011 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2011 ~ Tem 11, 2011

Solist: Cenk Taşdemir
Gitar: Uğur Başaran
Gitar: Mert Atlıoğlu
Bass: Gitar: Erman Esen
Klavye: Çağlar Burgazlıoğlu
Davul ve Cajon: Ayberk Çölok
Trombon: Irmak Şahin
Trompet: Çağrı Çolak

Önce bir stüdyo kaydı için kurulan ekip daha sonra bir konser aşamasına gelerek orkestraya iki kişinin daha katılmasıyla tamamlandı. Her biri eğitimli ve alanında başarılı müzisyenlerden kurulan bu grup sahnelerinde Jazz & Funk müzik tarzının yanı sıra bir çok Türkçe pop ve yabancı şarkılarıda kendi yorumlarıyla sahnelerine alıyorlar. Ayrıca konsept konserlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de severek çalışan grup bir dopdolu ve hareketli sahneleriyle Ocak ayından bu yana çalışmalarına devam etmekte.

Cenk Taşdemir:
Müzik hayatına 7 yaşında özel derslerle başladıktan sonra 12 yaşında Bursa Büyük Şehir Belediye konservetuarına girdi. Bir sene batı müziği eğitimi aldı. Sonrasındaki 3 sene boyunca Bursa TSM`de Türk musikisini öğrenirken bir yandan da solfej deşifre ve dikte eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye`deki tanınmış isimlerden Jazz eğitimi aldıktan sonra sahnesinde bir çok başarılı ünlünün tekniğinin yanı sıra kendi tekniğinide kullanarak bir jazz solisti olarak müziğe devam etti. Çeşitli yarışmalarda aldığı ödülden sonra müzik çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine olan desteğiyle adından söz ettirdi. Müzik eğitimi veren okullarda workshoplara katıldı ve eğitimler verdi. Yaptığı jazz alt yapılı düzenlemelerle de bir çok konserde bunları sergiledi. Şu anda ``Türkiye`de Jazz`` projesi için çalışmakta.

Mert Atlıoğlu
7 yaşında aldığı gitarla öncelikle eğlence amaçlı müziğe başladı.Babasının 20 senelik sahne hayatından da faydalanarak biraz daha kendini geliştirerek bulunduğu okuldaki müzik grubuyla yarışmalarda boy gösterdi. Grubuyla beraber yarışmalarda aldıkları ödüllerin yanı sıra izleyiciler tarafından da çok beğenilen Atlıoğlu halen yoluna farklı gruplarla devam ediyor.

Irmak Şahin
1998 yılında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Çocuk korosuyla müziğe başlayan Irmak Şahin, daha sonra 1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı çocuk korosunda Kumru Canku`yla çalıştı. Aynı yıl konservatuvarda sınava girip keman bölümünü kazandı. 3 sene yarı zamanlı okuduktan sonra Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavlarına girip trombon bölümüne seçildi. Cem Mansur`un yönetimindeki Ulusal Gençlik senfoni Orkestrası sınavlarını kazanarak yurt dışında ve yurt içinde birçok konser verdi. Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası`nda takviye sanatçı olarak konserler verdi. Bando Latino,Without Rules gibi gruplarla çalıştı.

Çağrı Çolak
Orta okulun başında müzikle ilgilenmeye başlamanın yanı sıra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi`ne çocuk yaşta girerek müzikal hayatına erkenden başladı. Çok küçük yaşta başladığı müzik hayatına trompet çalarak devam etmenin yanı sıra Bursa`da trompet çalan tek kişi oldu. Bir çok orkestrada ve bir çok senfonide hem klasik müzik hem de jazz korolarında çalıştı. Öncelikle Türkiye`de olmak üzere yurt dışında da eğitim aldı. Katıldığı gruplarda kendi tarzını gösterdikten sonra Bursa`da trompet üzerine kariyer yaptı.

Çağlar Burgazlıoğlu
Bursa üstün yetenekliler okulunu kazandıktan sonra müzikal bir zekaya sahip olduğu öğrenildiği zaman üniversite bünyesinde çalışmaya başladı. Piyano üzerine hem Bursa`da hem de Türkiye`de isim yapmış bir çok hocadan ders aldıktan sonra üniversitede okumaya başladı. Fazıl Say`ın ve diğer piyanistlerin eserlerini düzenleyerek kendi aranjeleri ile hareketli hale getirerek bir çok farklı projeye imza attı. Dünya Müzik Dostları ile Dünya`yı dolaşarak Avrupa`da sayısız koro çalışmalarında bulundu.

Ayberk Çölok
Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesinde vurmalılar bölümünde öğrenci olarak müzik hayatına başladıktan sonra vurmalı sınıfındaki tek öğrenci oldu. Vurmalı bölümünde okumasının yanında koro topluluklarında ve senfonide çalmaya başladı. Doğuş çocuk senfoni orkestrasında davul çalmaya başladıktan sonra Avrupa ve Ülkemizde bir çok projede yer almıştır.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT