Jazzanova Live

Tarihler: 01 Ekim 2009 Perşembe ~ 02 Ekim 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 01 Ekim: 33,50 TL - 02 Ekim: 44,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2009 ~ Eki 2, 2009
Jazzanova Live
Garanti Caz Yeşili konserleri Babylon’da yeni sezona Türkiye’de gerçekleştirecekleri ilk canlı performanslarıyla ağırlayacağı Jazzanova ile başlıyor. Berlin kökenli altı DJ’in oluşturduğu topluluk, nu-jazz, chillout, latin-jazz ve jazz-house’u harmanlayarak müzikseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor. Dans müziği tutkunlarının ve önemli DJ’lerin çalışmalarını dünya çapında yıllardır merakla takip ettiği grup, aynı zamanda Masters At Work, Fat Freddys Drop, 4Hero gibi isimler için yaptığı remix’lerle de ünlendi.

Jazzanova yeni ve sofistike bir dans müziğinin farklı formlarını ortaya koymak için bir araya gelen ve tamamen farklı stildeki DJ’lerin bir araya gelmesiyle kuruldu. 1995 yılında İngiltere müzik piyasasının önde gelen isimlerinden Gilles Peterson’ın yol göstericiliğiyle müzik dünyasına adım atan Jazzanova, Peterson’ın 1997 yılında BBC’deki programında “Fedime’s Flight” parçasını çalmasıyla bir anda ünlendi. Bu sayede grup, ilerleyen aylarda 4hero, Koop, Men from the Nile, Ian Pooley gibi isimlerle çeşitli remix çalışmaları yaptı. İlk albümleri “In Between”’i 2002 yılında yayınlayan Jazzanova, bir yıl sonra bu albümün remix’ini yayınlayarak, Kyoto Jazz Massive, Ayro, King Britt ve Bugz in the Attic ile yaptığı remix çalışmalarına yer verdi.

Bu çalışmalarının ardından topluluk, yıllar boyunca yaptıkları remix ve prodüksiyon çalışmalarıyla hem eleştirmenlerinin hem de müzik severlerin kalbini kazanarak dünyaca ünlü kulüplerde sahne aldı. Geçtiğimiz yıl ikinci albümleri olan Off All The Things’i yayınlayan Jazzanova, müthiş sahne performanslarını ilk kez canlı olarak Garanti Caz Yeşili kapsamında İstanbul’da sergilemeye hazırlanıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT