Jef Giansily Quartet

Tarihler: 03 Kasım 2010 Çarşamba ~ 03 Kasım 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2010 ~ Kas 3, 2010

Jef Giansily Quartet
Piyano: Jef Giansily
Saksofon: Engin Recepoğulları
Bas: Kağan Yıldız
Davul: Ferit Odman

Jef Giansily (doğum yılı 1980), şu anda İstanbul’da ikamet etmekte olan bir Fransız piyanisttir. Kendisini bir yaşında bulaşık makinesinin sesiyle dans eder bulduğu ve babasının plaklarını aşınana kadar dinlediği zamanlardan beri, müzik bütün meşguliyeti olmuştur. 2003’te Bernard Maury yönetimindeki Paris Bill Evans Piyano Akademisinden, caz pedagojisi uzmanlığıyla mezun oldu. Aynı yıl, İstanbul’da prestijli bir caz Kulübünde düzenli olarak çalmaya başladı ve üç yıl boyunca konuk Amerikalı solistlere eşlik etti. Triosunun ve başka komboların lideri olarak, Avrupa ve Türkiye’nin, Kuzey Denizi Caz Festivali, Bratislava Caz Günleri, İzmir ve Ankara Caz Festivalleri ve diğerleri gibi birçok caz festivalinde çalmıştır.

2009 kışında Kağan Yıldız ve Ferit Odman’la, piyanistin bir dizi orijinal bestesini ve anayurdunda cazda simgesel bir figür olan Martial Solal’a bir övgü sunan Sketches adlı ilk solo albümünü kaydetti. Albüm, Giansily’nin çeşitli ufuklara sahip doğaçlama müzisyenleri arasındaki buluşmaları yakalamak amacıyla kurduğu Circle etiketiyle çıktı. Şu anda, Fransız Kültür Merkezi bünyesinde bulunan İstanbul’un Fransızca müzik okulu E.F.M.I.’da piyano ve müzik teorisi hocasıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT