Jehan Barbur

Tarihler: 21 Aralık 2011 Çarşamba ~ 21 Aralık 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music

Ücret: 20 TL

Adres: Bekar Sok. No:10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2011 ~ Ara 21, 2011

Jehan Barbur ‘Hayat’ İle Devam Ediyor…

Jehan Barbur, 2009 yılında ‘Uyan’ isimli Ada Müzik’ten çıkan ilk albümüyle Türkiye müzik piyasasında kendine özgü bir alan açtığını müjdelemişti. Genç sanatçı şimdi, yine Ada Müzik’ten çıkan ikinci albümü ‘HAYAT’ ile müziğe hız kesmeden devam ediyor.

Jehan Barbur’un prodüktörlüğünü üstlendiği bu albümde sanatçı masalsı bir akustik soundu paylaşıyor müzikseverlerle. Kısacası Barbur’un şarkıları sanatçının özel yorumuyla ‘Hayat’ buluyor.

Albümde Sarp Maden ile beraber yaptıkları ortak bir beste dışında diğer tüm şarkıların söz ve müzikleri yine Jehan Barbur’a ait. Yine Kemal Evrim Aslan, Cenk Erdoğan, Murat Çopur, Mert Önal, Kürşad Deniz, Erdal Akyol, Ferit Odman, Derin Bayhan, Sarp Maden, Ozan Musluoğlu, Uğur Akyürek gibi pek çok başarılı isim bu albümde yer alıyor.

‘Uyan’ ile iyi bir çıkış yakalayan Barbur, alternatif müzik kanallarında ‘Gidersen’, ‘Leyla’ ve ‘Neden’ parçalarıyla birkaç hafta üst üste Top 10 listelerinde birinciliği yakalamıştı.

Jehan Barbur, ‘Hayat’ ile devam diyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT