Jehan Barbur

Tarihler: 01 Şubat 2010 Pazartesi ~ 28 Şubat 2010 Pazar - Saat: 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sokak No.14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2010 ~ Şub 28, 2010

Bu yılın başında Ada Müzik etiketiyle çıkan ‘Uyan’ albümünün duru sesi Jehan Barbur, Şubat ayı boyunca vereceği albüm konserleriyle dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Jehan Barbur, 1 Şubat Pazartesi `Uyan` Albüm Konseri Nardis Jazz Club Saat:21.30, 7 Şubat Pazar akşamı `Sevdiğimiz Şarkılar` Beyoğlu - Mask Saat 22.00`da, 28 Şubat Pazar akşamı Jehan Barbur Quartet ile Tamirhane İstanbul Saat:14.00`te konserler verecek.

Bugüne kadar birbirinden farklı film ve dizi müziklerinden sesine aşina olduğumuz, Gürol Ağırbaş ve Mellow Trip Trio ile birçok projede yer almış, sözleri ve besteleri kendine ait olan ‘Uyan’ albümünden çıkan ‘Leyla’ ve ‘Gidersen’ video klipleriyle şu sıralar TV ekranlarına sıkça konuk olan Jehan Barbur, albüm şarkılarını seslendireceği konserlerinde, sahneyi; gitarda Berkant Çelen, basta Ozan Musluoğlu, piyanoda Adem Gülşen ve davulda Emre Günaydın ile paylaşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT