Jehan Barbur

Tarihler: 17 Eylül 2017 Pazar ~ 17 Eylül 2017 Pazar 17 Eylül 2017 22:00

Yer: Off Gümüşlük

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2017 ~ Eyl 17, 2017
Güçlü yorumluyla Jehan Barbur, Turkcell Bodrum Caz Festivali kapsamında sizlerle...

"Turkcell Bodrum Caz Festivali, 17 Eylül’de Off Gümüşlük Caz Sahnesi’nde Jehan Barbur ile gerçekleşecek. Bu konsere katkılarından dolayı Off Gümüşlük’e teşekkür ederiz."


Ülkemizde çağdaş kadın ozan geleneğinin önemli isimlerinden biri olan Jehan Barbur'un, 2009 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği ilk albümü Uyan, 2010’da Hayat, 2012 yılında üçüncü albümü Sarı, 2014 yılında solo albümü SizlerHiç Yokken ve 2017’de beşinci solo albümü Evim Neresi ADA Müzik etiketiyle dinleyici ile buluştu.

Festival programında, kendine ait 5 solo albümden seçilmiş eserlerle izleyici ile buluşacak olan sanatçı; seslendirmekten keyif aldığı Fransızca ve İngilizce şarkılardan da bir seçki sunacaktır. 17 Eylül 2017 tarihinde Turkcell Bodrum Caz Festivali Kapanış Konseri'nde Jehan Barbur birbirinden güzel şarkıları ile festivale katılan tüm dinleyicileri OFF GÜMÜŞLÜK'te ağarlayacak ve onlara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak..

-18 Yaş sınırı vardır.-Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT