Jessica Gall

Tarihler: 31 Ocak 2013 Perşembe ~ 31 Ocak 2013 Perşembe Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Akbank Sanat gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2013 ~ Oca 31, 2013

Jessica Gal: Vokal
Robert Matt: Piyano
Enrico Antico: Gitar
Björn Werra: Kontrbas
Willi Witte: Davul

1980 Berlin doğumlu olan ve Almanya'da yaşayan ünlü vokalist Jessica Gall, ana akımın dışında yer aldı ve contryden soula, cazdan lounge ve popa pek çok türe yöneldi. İlk piyano derslerini altı yaşındayken büyükannesinden aldı, 7-8 yaşlarındayken aile korosunda ilk şarkı söyleme deneyimlerini yaşadı. Çocukluğunda büyükannesinin ona dinlettiği Marvin Gaye, Aretha Franklin gibi ustaların plakları ona caz sevgisini aşıladı. 2001'de babası ve büyükannesinin mezun olduğu Hochschule für Musik Hanns Eisler Caz Bölümü'nden mezun oldu.

5 sene önce yaynlanan ilk Cd'si "Just like You" ile Alman caz çevrelerinde büyük sükse yapan Gall, daha sonra Sony Music Germany'den çıkan CD'si "Little Big Soul"dan ve son olarak da, 2012 Ağustosu'nda yayınladığı ve basmakalıp caz ve pop müzik bariyerlerinin cesurca ötesine geçtiği "Riviera" adlı albümleriyle listelerde üst sıralarda yer alarak ününü pekiştirdi. Özlem duygusuyla dolu bu harika kayıt, dinleyiciyi Berlin'den alıp büyük okyanusların kıyısına götürmektedir.

Alman basınının "Cazın yeni yıldızı" olarak nitelediği Gall, "Riviera" albümünün aynı adlı şarkısını piyanist Robert Matt ile Türkiye'ye yaptığı bir seyahat sırasında yazdı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT