Jessy Lanza

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 01 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
R&B vokaller ve synth pop’un birbirleri için yaratıldığını düşündüren; modern klasik kıvamında iki albüme hayat veren Kanadalı prodüktör, şarkı yazarı ve şarkıcı Jessy Lanza, ilk Türkiye performansı için 1 Aralık’ta Garaj’da!

"- Sansasyonel çıkış albümü: Pull My Hair Back

Ünlü plak şirketi Hyperdub’ın vitrininin en güzel yerinde Jessy Lanza var. 2013’te yayınladığı ilk albümü Pull My Hair Back, bünyesinde barındırdığı Kathy Lee, Fuck Diamond ve Pull My Hair Back gibi şarkılarla müzik dünyasının son yıllarda tanıklık ettiği en iyi çıkış albümlerinden biri. Kathy Lee’nin videosu ise ilk günkü etkisini koruyor; hala çok ama çok iyi!

- Yetenek + birikim = Jessy Lanza

Soul ilhamı, caz eğitimi, synthesizer’daki yetkinliği, Elizabeth Frasier ve Aaliyah’nın kesişimindeki soprano vokalleri... Jessy Lanza, tüm bunları birleştirerek yılın albümleri listelerine abone oldu, en iyi çıkış yapan sanatçı listelerinde zirveye kondu.

Bu başarının devamı? 3 yıl aradan sonra 2016’da yayımlanan Oh No’yla geldi. Modern bir pop müzik manifestosu!

It Means I Love You, Never Enough ve VV Violence gibi hit şarkılarla gölgede bırakılması zor ilk albümünü bile gölgede bıraktı. 

- Sónar’dan Primavera’ya; itinayla damga vurulur.

Post-modern bir elektronik müzik ozanı, çok yetenekli bir multi-enstrümantalist, ses rengi çok ama çok kuvvetli bir şarkıcı... Sonucunda da Sónar’dan Primavera’ya, Boiler Room’dan BBC Maida Vale Sessions’a dinleyicisine ayrıcalık yaşatan muhteşem bir sahne performansı! 

- Caribou da Lanza’ya hayran

Son Caribou harikası Our Love’da yer alan Second Chance’i Second Chance yapan şey, Lanza’nın vokalleriydi. DJ Spinn ve Morgan Geist gibi isimlerle iş birlikleri ise müzik takipçilerini baştan çıkaran işlerdi.

Ünlü festivallerde headliner’ları gölgede bırakmasının, modern klasik olarak tanımlanan iki albüm yayınlamasının, her adımında çıtayı yükseltmesinin ardından Jessy Lanza ilk kez Türkiye’de! Yılın en sansasyonel konserlerinden biri için: 1 Aralık, Garaj!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT