Johannes Möller

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 25 Mayıs 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ May 25, 2012

Stephan Schmidt konseri sanatçının rahatsızlığı nedeniyle gerçekleşemeyecektir. Bu konser yerine Johannes Möller, gitar konseri konmuştur. Müşterilerimiz biletlerini 21.05.2012 tarihine kadar iade edebilir veya aynı biletleri yeni konser için kullanabilir.Ana Gişe’den satılan biletler ana gişe’ye iade edilmelidir.

Johannes Möller, gitar

İsveçli gitarist ve besteci Johannes Möller, karizmatik ve duygusal performanslarıyla tüm dünyada dinleyicileri büyülemiştir. İlk halk konserini 13 yaşındayken verdi. O günden beri Avrupa, Asya, Güney ve Kuzey Amerika'da 500'ün üzerinde resital verdi. 2010 yılında, dünyanın en prestijli gitar yarışması olarak kabul edilen the GFA Concert Artist Competition'da 1.lik ödülünü kazandı. Bu ödül sayesinde, aralarında Carnegie Hall'un da bulunduğu, ABD, Kanada, Meksika, Güney Amerika ve Çin'de 60'ın üzerinde salonda konser vermeye v Naxos Firması için de bir CD kaydetmeye hak kazandı.

Mart 2008'de the Dutch Vriendenkrans Concours'u kazanmasından sonra, ismi Amsterdam'daki ünlü Concertgebouw Salonu'nda metal bir plaka üzerine kazındı. 2005'te İngiltere'de düzenlenen The Bromsgrove Festival International Young Musicians Platform'u, 2007'de ise İsveç'te düzenlenen Ljunggrenska Competition'u kazanan ilk gitarist oldu. London Evening Standard eleştirmeni Stephen Pettitt, onun hakkında "Gitarist Johannes Möller, duru ve geniş boyutlu çalışıyla mucizeler yarattı." diye yazdı.

Johannes Möller, Londra'daki the Royal College of Music'te Carlos Bonell ve Gary Ryan'la çalıştı ve onur derecesiyle mezun oldu. The Hague'daki Royal Conservatoire'da Zoran Dukic'le çalışarak masterını tamamladı. Lex Eisenhardt ile çalıştığı Amsterdam Konservatuarı'ndan ise ikinci masterını tamamladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT