John Williams ve John Etheridge

Tarihler: 12 Nisan 2012 Perşembe ~ 12 Nisan 2012 Perşembe 12 Nisan Saat: 20:00 - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 55.50 TL, 2. Kategori - 50.00 TL, 3. Kategori - Tam 39.00 TL, İndirimli 34.00 TL, 4. Kategori - Öğrenci 22.50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2012 ~ Nis 12, 2012

İş Sanat Nisan ayında biri klasik diğer caz iki gitaristin buluştuğu orijinal bir projeye ev sahipliği yapıyor. Kendi jenerasyonunda gitarın önde gelen temsilcilerinden biri olarak görülen John Williams ile eklektik tarzı ve yorumuyla Pat Metheny’nin “dünyanın en iyi gitaristlerinden biri” dediği John Etheridge’i bir araya getiren bu orijinal proje farklı stillerin buluşmasından ortaya çıkan zengin ve renkli bir müzik doğuruyor.

Klasik gitar ile çelik telli akustik gitarın baştan çıkaran birlikteliğini her zaman keşfetme arzusu duyan John Williams’ın bu tutkusunu gerçekleştirmek için John Etheridge ile bir araya gelmesiyle ortaya çıkan proje aynı zamanda bir ilk olma özelliği taşımakta. Müzikal olarak Afrika etkilerinin köküne inen ancak aslında bundan çok daha fazlasını sunan proje solo setler, özgün kompozisyonlar ve Afrika ile Amerika’dan müziklerin yanı sıra İngiliz besteci Paul Hart’ın tamamen bu ikili için yeni bestelediği, ses getiren ve teknik açıdan oldukça zorlu bir süiti de kapsıyor.

Klasik ve akustik gitarı muhteşem bir dengede buluşturan bu konser, hem klasik hem caz severler için unutulmaz bir deneyim olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT