Johnny Fiasco

Tarihler: 11 Nisan 2009 Cumartesi ~ 11 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall Gişe

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37 - www.thehallistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2009 ~ Nis 11, 2009

House müziğin efsane ismi Johnny Fiasco 11 Nisan Cumartesi The Hall sahnesinde.

90’ların dans dünyasındaki altın çağından bu yana House müziğin efsane ismi haline gelen Johnny Fiasco uluslar arası hit parçası “Things that go Bump in the Night” ile kendini müzik tarihine altın harflerle yazdırdı. Disco beatler, deep moody groove’lar ve sınırda techno; Johnny’nin soundu Chicago house müzikle ilgili herşeyi barındırıyor.

Chicago doğumlu Juan Lopez a.k.a Johnny Fiasco, küçük yaşlarda gitar eğitimi aldıktan sonra çeşitli rock ve funk gruplarında çaldı. Yaşı ilerledikçe stüdyoya çekilen Fiasco, prodüktör olarak ismini duyurmaya başladı. Daha sonralarda DJ`liğe soyunan Fiasco, ilk olarak Chicago`daki underground partilerde kendini gösterdi. DJ/prodüktör kimliğine hızla alışan Fiasco, Moonshine, Radikal Fear ve dünyaca ünlü Cajual Records`dan şarkılarını çıkarmaya başladı. Birkaç şarkısıyla Billboard listelerine de giren prodüktör, Justin Timberlake, Gloria Stefan, KD Lang ve Dona Blakely gibi isimlere remix yaptı. Bir çok farklı house label`ından parçalar yayınlayan Johnny Fiasco, All Access, The Soul Focus Project ve Vital Signs başta olmak üzere 9 ayrı isim altında çalışmalarını sürdürüyor. The Hall`un ana sahnesinde yerini alacak olan ünlü DJ/prodüktör Johnny Fiasco, dj performanslarında house müziğin en iyi örneklerine yer veriyor ve dinleyenlere sınırsız bir eğlence sunuyor.

Warm-up: DJ QUETO

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT