Jon Kennedy

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Şubat 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Şub 25, 2011

Roxy’ye elektronik İngiltere çıkartması! İngiltere’den bir Trip-hop gece daha yine Roxy’de! Geldiği Stockport kentindeki tüm nüfusun en yetenekli üç kişisinin müzikle uğraşanı olarak tanımlanan Jon Kennedy, 25 Şubat Cuma gecesi Roxy’de canlı performansıyla sahnede olacak.

Trip-Hop, Electronica müziğin İngiltere’deki yükselen isimlerinden biri olarak görülen Kennedy, ‘14’ isimli son albümüyle zihnindeki tüm funk, soul, hip hop, caz ve indie-rock tonlarını zekice bir araya getirmesiyle tanınıyor. Sahnedeki coşkusu bulaşıcı müzisyenlerden biri olan Kennedy’nin her performansından sonra dinleyicilerinin yüzünde bıraktığı tebessüm ise unutulmaz saatler yaşattığının bir kanıtı. Peter Frampton, Electric Light Orchestra, David Essex gibi dünyaca ünlü isimlerden etkilendiğini söyleyen Jon Kennedy, bu birikimlerini Bonobo, Future Loop Generation gibi ünlü gruplara yaptığı ‘remix’lere de yansıtıyor.

Canlı performansları öncesinde saatlerce çalışan Kennedy’nin 25 Şubat Cuma gecesi gerçekleşecek olan Roxy performansında kim bilir hangi sürprizler bizler için hazırlanmış olacak! Dört gözle bekliyoruz...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT