Jon Oliva`s Pain - Mastermind of Savatage

Tarihler: 13 Haziran 2009 Cumartesi ~ 13 Haziran 2009 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2009 ~ Haz 13, 2009
Jon Oliva`s Pain - Mastermind of Savatage
Power metal devi Savatage grubunun kurucusu üyesi ve beyni Jon Oliva, 12-13 Haziran tarihlerinde İstanbul ve Ankara’da sevenleri ile buluşacak. Heavy Metal tarihinin en özel gruplarından biri olan Savatage`in unutulmaz sesi, bestecisi ve şarkı sözü yazarı Jon Oliva nihayet Türkiye`ye geliyor. Güçlü sesi nedeniyle "Mountain King" olarak anılan Jon Oliva kendi grubu Jon Oliva`s Pain ile geçen sene yayınladığı "Global Warning" albümünün turnesinde Savatage şarkılarının ağırlıklı olduğu çok özel bir playlistle hayranlarının karşısında olacak. Jon Oliva, 80`lerde heavy metal şarkı sözü yazımına şiirsel bir üslup katarak bu türün şarkı sözü yazımına önemli katkılarda bulundu. Senfonik rock, progresif rock ve Rock Opera disiplinlerini heavy metal ile buluşturarak birçok müzisyene ve gruba ilham verdi. Bir multienstrümantalist olarak da dikkat çeken Jon Oliva rock tarihinin en güzel piyano balladlarının da yaratıcısı. Bu yazın en büyük festivalleri Sweden Rock, Graspop Metal Meeting`de de sahne alacak olan Jon Oliva`s Pain ilk Türkiye konserlerinde ağırlıklı olarak metal tarihinin en büyük kayıplarından biri olan Criss Oliva ile birlikte yazdığı Savatage şarkılarını çalacak.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT