Jordan Rakei

Jordan Rakei

Tarihler: 14 Mayıs 2022 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2022 Cumartesi 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Avantajlı Dönem 1 - ₺220,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2022 ~ May 14, 2022

Dünya çapında gerçekleşen en prestijli caz festivallerinden EFG Londra Caz Festivali, 30. yılını kutladığı bu sene, Zorlu PSM’ye geliyor! London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival ile Zorlu PSM, İngiliz caz sahnesinin önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

Jordan Rakei, 14 Mayıs akşamı London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival kapsamında Turkcell Sahnesi’nde!

Dan Kye, ya da bilinen sahne adıyla Jordan Rakei, şarkı söyleyen, yazan ve prodüktörlük yapan, üretimlerinde soul ve R&B’yi başarılı bir şekilde harmanlayan genç bir sanatçı. 2013 yılında yayınladığı Franklin's Room ile çıkış yaptı.

Reggae ve klasik soul baladlarının etkisinde üretimlerini sürdüren Rakei, bir yıl sonra daha fazla R&B odaklı ve D'Angelo'dan ilham alan beş parçalı Groove Curse EP’si ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. İlk albümü Cloak’ı kendi şirketi 4101 Records’tan 2016 yılında yayınlayan, Jordan Rakei, 2019’da piyasaya sürdüğü Origin ile geniş kitlelere ulaştı.

Radiohead'in "Codex'i " ve Jeff Buckley'nin "Lover, You Should's Come Over"ı şarkılarını yeniden yorumlayarak otoritelerden tam not alan Rakei, 2021 yılında piyasaya sürdüğü What We Call Life albümüyle müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT