Jose Feliciano - Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası

Tarihler: 13 Ağustos 2009 Perşembe ~ 13 Ağustos 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 66,00 TL - 82,00 TL - 97,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve www.bkmonline.net ve Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2009 ~ Ağu 13, 2009
JOSE FELICIANO ve ENBE ORKESTRASI 2 ÖZEL KONSER İÇİN BİRLİKTE SAHNEDE!!
Dünyanın yaşayan en büyük gitaristi olarak nitelendirilen, Porto Rikolu şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile 13 Ağustos’ta TURKCELL KURUÇEŞME ARENA’da 14 Ağustos’ta da YILDIZLI TURKCELL GECELERİ’nde Bodrum Antik Tiyatro’da hayranları ile buluşacak.

Dünyanın en güzel manzaralı sahnesinden, büyülü sesini Boğaz’a yansıtacak olan Feliciano ve Türkiye’nin en başarılı müzisyenlerini bir araya toplayan , Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası, müzik yolculuklarına Bodrum’da devam edecekler. Turkcell Kuruçeşme Arena ve Bodrum Antik Tiyatro’da birer gün arayla müzik ziyafeti yaşanacak.

Bugüne kadar Barry White, Richard Clayderman, Goran Bregoviç, Pavarotti, Domingo ve Monica Molina ile konserler veren ENBE Orkestrası’ nın kadrosunda Türkiye’den ve yurtdışından birçok önemli müzisyen yer alıyor. Bu müzisyenlerin yanı sıra aranjör Ozan Doğulu, Erdem Kınay, Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl birçok projede Enbe ile birlikte çalıştı.

Enbe Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker, Orkestrası’nın kaliteli müzik dinlemek isteyen müzikseverlerle buluşmak amacıyla yola çıktığını projeye destek veren tüm müzisyenlere minnettar olduğunu ve son sözü müzikseverlerin söyleyeceğini ifade ediyor.

- Etkinliğe 6 yaşından küçükler giremez. 6 yaşından büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Etkinlik mekanına ulaşımda DENTUR teknelerini tercih edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT