Journée Pâtisserie et Boulangerie

Tarihler: 08 Ekim 2016 Cumartesi ~ 08 Ekim 2016 Cumartesi 08 Ekim 2016 14:00

Yer: Fransa Sarayı

Ücret: 1. Kategori - 133.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2016 ~ Eki 8, 2016
Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı ve artisanal fırıncılık kültürüne ait lezzetler, Türkiye'deki yeme içme sektörü ve lezzeti seven İstanbullular ile Fransa Sarayı (Palais de France)'nın büyülü atmosferinde yeniden buluşuyor!

Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı & pâtisserie kültürünün Türkiye'deki profesyonel temsilcileri ve bu kültürün sevenleriyle buluşacağı Hybrid'in tematik etkinliği "Journée Pâtisserie et Boulangerie", Renault ana partnerliğinde 8 Ekim'de gerçekleşiyor.

Türk ve Fransız lezzetleri aynı festivalde!
Her iki ülkenin tatlı, pâtisserie ve fırıncılık kültürünü tanıtarak misafirlerine leziz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan "Journée Pâtisserie et Boulangerie"; yemek kültürlerinin, kullandıkları dil ve tat ne olursa olsun insanları buluşturduğu fikrinden yola çıkıyor. Bu sene geçen seneki atölyeler ve tadımlara ek olarak sürpriz konuklar da sizleri bekliyor!

Büyülü pastaların ve tatlıların festivali…
Fransız kültürünü ve eşsiz güzellikteki pastane ve fırıncılık ürünlerini yakından tanımak ve deneyimlemek isteyen herkesi "Journée Pâtisserie et Boulangerie'e bekliyoruz.

- 18 yaş sınırı vardır.- Biletler kişiye özeldir.- Her bir tüketici sadece 2 bilet satın alabilir. - 2'den fazla satın alınan biletler organizasyon firması tarafından iptal edilecektir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT