Julian Rachlin - ADSO

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi 01 Ekim 2016 21:30

Yer: Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 15.00 TL Öğrenci,Öğretmen,Emekli 10.00 TL Güzel Sanatlar - Konservatuar Öğrencileri 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 1, 2016
Julian Rachlin, 17.Antalya Uluslararası Piyano Festivali kapsamında, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla ve THY sponsorluğunda, 1 Ekim’de EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde performans sergileyecek.

Şef/Violist: Julian Rachlin

Hakkında
Son 25 yıldır, dünyanın önde gelen keman sanatçılarından ve viyolacılarından biri olmasının yanında en prestijli orkestra ve şefleriyle de yakın bağları olan Julian Rachlin, mükemmel müzisyenliği ve yorumlarıyla izleyicileri hep büyülemiştir.

1974 yılında Litvanya’da doğmuş 1978 yılında ise Viyana’ya göç etmiştir. Viyana Konservatuarı’nda seçkin pedagog Boris Kschnir ile çalışmıştır. Amsterdam’da Eurovision Yarışması’nda  “ Yılın Genç Müzisyeni” Ödülünü kazanarak 1988 yılında bir gecede uluslararası bir ün kazanmıştır. Daha sonra, Riccardo Mutti şefliğinde ilk kez sahneye çıkarak Viyana Filarmoni Orkestrasıyla birlikte çalan en genç solist olmuştur.

Julian Rachlin eğitim alanındaki yaptığı sosyal yardımlardan dolayı bir UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak genç bir hayırsever kabul edilmiştir. Eylül 1999’dan bu yana Konservatorium Wien Üniversitesi'nde görev yapmaktadır. 

Viyana  Musikverein’deki 2014/15 ihtisas döneminin bir parçası olan Julian Rachlin, büyük beğeni toplamak  adına Münih Filarmoni ve Semyon Bychkov ile sezonu açtı. İngiliz Oda Orkestrası’nı yönetmeye devam edecek; Mischa Maisky ve Daniil Trifonov ile üçlü bir grup olacaktır. Aynı sezonda Leipzig Gewandhaus Orkestrası ve Riccardo Chailly ile Avrupa'yı turlayacak ve Long Yu şefliğinde Çin Filarmoni, Şangay ve Guangzhou Senfoni Orkestralarının her biriyle çalacaktır. Daha çok öne çıkan konserler şunlardır: Asher Fisch’le Boston Senfoni Orkestrası, Yuri Temirkanov ile St. Petersburg Filarmoni Orkestrası ve Daniele Gatti ile Fransa Ulusal Orkestrası

‘’Rachlin, sahneye ilk kez çıktığı Boston Senfoni Orkestrası’nda büyük beğeni topladı ve büyük tezahürat alarak ayakta alkışlandı.’’
— Boston Globe

Bu dönem de Rachlin ayrıca; İsviçre İtalya Orkestrası’nı, Moskova Virtüözleri’ni, Nice Filarmoni Orkestrası’nı, Zürih Oda Orkestrası ve Dublin'in RTÉ Ulusal Senfoni Orkestrası’nı yönetecektir.  Bu konserler ilk kez sahneye çıkan  ve onun yönettiği bu orkestralar sırasıyla şunlardır: Çek Filarmoni, İsrail Flarmoni ve Lausanne Oda Orkestra’larıdır.
Sophie Rachlin, Rachlin’in ilerleyen kariyerinde en etkili akıl hocası olmuştur ve Danielle Gatti, Mariss Jansons, Zubin Mehta’dan diğerlerinin yanısıra büyük destek almıştır.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bu bilet, EXPO 2016 Antalya Alanı’na ücretsiz giriş hakkı vermektedir. Girişler yalnızca Expo 2016 Antalya Kuzey Kapısı’ndan yapılacaktır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinesi, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Konser Başlangıç: 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT