Jülide

Tarihler: 20 Kasım 2015 Cuma ~ 20 Kasım 2015 Cuma 20 Kasım 2015 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2015 ~ Kas 20, 2015
Jülide, 20 Kasım'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle buluşacak.

"'Hayal peşinde koşmayı bırak kızım!' Kaç çocuk bu sözleri duymuştur ailesinden acaba diye çok düşünürdüm. Ben duydum… Hem de çok. Sonra mı? En verimli çağımda bıraktım hayal kurmayı ve giydim bana göre hazırlanmış elbiseyi ben de herkes gibi. Bugün 42 yaşındayım. Hayatta ilk defa kendimi duydum. Ve bu şarkıları da iç dünyama yolculuklarım sırasında yaptım. İçimden, özümden, olduğum gibi. Çıkarttım bütün elbiseleri. Makyaj yok, ışık yok, sadece ben varım. Bunu yaparken de o kadar mutlu oldum ki, paylaşmak istedim, belki birilerine anahtar olur dedim."

İlk albümü ‘Olduğum Gibi’ ile müzikseverlerle buluşan Jülide,  "Gitme İsteği" adlı  çıkış şarkısı ile farklı sound ve şarkı sözleri ile dikkat çekerek, müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. 

40 yaşında kendi iç sesini dinleyerek ve hiç bir şey için geç değildir diyen Jülide, söz ve müziklerini kendisinin yaptığı “Olduğum Gibi” albümünde müzikseverlerin karşısına doğal, içten ve samimi bir sesle çıkıyor.  “Olduğum gibi, doğduğum gibi, gördüğüm gibi, duyduğum gibi, kimse değil, sadece kendim gibi” diyen Jülide, bu sözlerle maskelerinden kurtulmak isteyen ve hayalleri peşinden olduğu gibi gitmek isteyen herkese cesaret veriyor. 

Hazırlıkları yaklaşık bir yıl süren albüm MY Production etiketiyle Nisan 2012’de müzikseverlerle buluştu. Albümün ilk video klibi çıkış şarkısı olan "Gitme İsteği" isimli şarkıya Irmak Sueri yönetmenliğinde çekildi. Düzenlemeleri Cihan Güvenç’e ait olan parçaların tüm söz ve müzikleride Jülide’ye ait. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT