Junior Sanchez

Tarihler: 06 Aralık 2008 Cumartesi ~ 06 Aralık 2008 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: The Hall

Ücret: Tam: 30,00 YTL, Öğrenci: 25,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37 - www.thehallistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2008 ~ Ara 6, 2008

JUNIOR SANCHEZ sponsored by RedBull Music Academy

New York house müzik sahnesinin en önemli isimlerinden Junior Sanchez, 6 Aralık Cumartesi gecesi The Hall sahnesinde.Ünlü Dj/prodüktör Junior Sanchez New York house sahnesine The Limelight ve Shelter gibi ünlü kulüplerde düzenlediği partilerle giriş yaptı. Genç DJ’lerden ve parti promotörlerinden oluşan NASA Babies isimli grubun bir üyesi olarak kısa sürede New York kulüplerinde oldukça tanınan bir isim oldu.
1992’de Armand Van Helden ile tanıştıktan sonra kariyerine yeni bir yön veren Sanchez, DJ/prodüktör olarak kısa sürede alanının en iyi isimlerinden arasına girdi.House dünyasına yaptığı şarkıların yanı sıra felsefesiyle de yenilikler getiren ünlü prodüktör, ilk stüdyo albümünü 1999’da “B with U” adıyla çıkardı. Yüzlerce remix’e hayat veren Sanchez’ Gorillaz, Basement Jaxx ve Madonna gibi ünlüler tarafından aranılan isimlerin arasında yer aldı ve muhteşem remixlere imza attı.
Dünyanın en iyi house DJ’lerinden biri olarak gösterilen Junior Sanchez, bir çok farklı isim altında bir çok grupta prodüktör olarak tüm dünyaya soundunu yaymaya devam ediyor.Junior Sanchez 6 Aralık Cumartesi gecesi RedBull Music Academy’nin sponsorluğunda The Hall sahnesinde İstanbullulara ünlü New York kulüplerini aratmayacak eşsiz bir house gecesi yaşatacak.

Kapı Açılış – Chill 21:00
22.30 No frost - Junior Sanchez

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT