Kaan Tarıman Yoğun İstek Üzerine Yeniden Mask Sahnesi’nde!

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Kasım 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Mask Live Club

Nereden Alınır: Beyoğlu Mask Live Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Kas 26, 2010

21 Ekim’de Üç Boyutlu Yalnızlık albümünün ilk konserini Beyoğlu Mask’ta gerçekleştiren Kaan Tarıman gördüğü yoğun ilgi sebebiyle 26 Kasım’da yeniden Mask’ta sahne alıyor.

15 Haziran’da Emre Irmak prodüktörlüğünde Odeon Müzik etiketiyle yayınlanan ‘Üç Boyutlu Yalnızlık’ albümü yalnızlık duygusunu tüm boyutlarıyla irdeliyor. Türk rock klişelerinin üzerinde bir sounda sahip ve aynı zamanda brit-rock etkilenmelerinin hissedildiği albümde piyanolar, isyankar gitarlar ve çok sesli vokaller dikkat çekiyor. Kaan Tarıman, “alternatif müzik” tanımlamasının özellikle Türkiye’de umarsızca tüketildiğini ve bu yüzden amacının "kaliteli ana-akım rock" yapmak olduğunu belirtiyor.

Herkes Yalnız adlı çıkış şarkısına çektiği kliple internette ve müzik televizyonlarında büyük beğeni toplayan Kaan Tarıman ikinci klibi İçinden Söyle ile çok yakında müzik televizyonlarında yer almaya başlayacak. Kaan Tarıman 26 Kasım’da Beyoğlu Mask Live Club’da saat 22:00’dan itibaren sevenleriyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT