Kadınlar Günü ‘Altın Kızlar’ ile Zarifi’de Kutlanıyor

Tarihler: 06 Mart 2014 Perşembe ~ 06 Mart 2014 Perşembe

Yer: Zarifi Restaurant

Adres: Çukurluçeşme Sok. No:13 Sıraselviler Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 54 80

Faks: 0212 293 54 84

Web: http://http://www.zarifi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2014 ~ Mar 6, 2014

Kızkıza eğlence vakti…

‘Kadınlar günü bahanemiz olsun, biz şöyle kızkıza güzelce eğlenelim’ derseniz Zarifi’nin programı tam size göre… 6 Mart Perşembe akşamı ‘kadınlar’a özel repertuarları ile sahne almaya hazırlanan ‘Altın Kızlar’ ile geceye özel Zarifi menüsü daha da lezzetlenecek. Kız arkadaşlarınız ile keyifli bir akşam için 6 Mart Perşembe gecesi Zarifi’ye davetlisiniz…

Muhteşem anlar unutulmaz tatlar yaşamanın tek adresi "ZARİFİ", 8 Mart Kadınlar Günü’nü erken kutlamaya hazır.. Türkiye’nin ilk kadın fasıl grubu Altın Kızlar ile keyifli bir gece vadeden Zarifi’de, kızkıza bir eğlence sizi bekliyor.

Şef İbrahim Çelik’ in ekibinin hazırladığı lezzetlerden oluşan balık mücverden Şef'in ciğerine, paçanga böreğinden Bademli Tavuğa kadar bol alternatifli ve zengin bir fiks menü de sizi bekliyor olacak...

6 Mart Perşembe gecesi gerçekleşecek bu galada Altın Kızlar, geçmişten günümüze Türk Sanat Müziği'nin en güzel eserlerini sizler için seslendirecekler. Altın Kızlar'ı yeni repertuarları ile sahne alacakları geceyi, en sevdiğiniz kız arkadaşlarınızla Zarifi’nin büyülü atmosferinde seyretmek istiyorsanız, rezervasyonlarınızı yaptırmakta geç kalmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT