Kaki King

Tarihler: 07 Mayıs 2013 Salı ~ 07 Mayıs 2013 Salı 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2013 ~ May 7, 2013
Kaki King

Gitarist Kaki King’in kariyeri hayranlık uyandırıcıdır. New York banliyölerinde halka açık yerlerdeki akustik performanslardan başlayıp, Tortoise’dan John McIntyre ile yarattığı entellektüel sounda, ünlü Rolling Stone Dergisi’nin “Gitar Tanrıları” listesinde yer almaya, Foo Fighters ve The Mountain Goats gruplarıyla işbirliği yapmaya uzanan müthiş bir kariyer.

10 senelik kariyerinde, Kaki  King altı albüm ve iki EP yayımladı. Televizyon ve sinema için besteler yapan sanatçı,  Sean Penn’in “Into the Wild” filmi için yazdığı müzikle “En İyi Özgün Beste” dalında Golden Globe Ödülü’ne aday oldu. King Grammy’e aday olan August Rush filminin müziklerine de katkıda bulundu. 2009’da, Ovation Firması, şu günlerde tüm dünyada satılan Kaki King imzalı gitar modelini piyasaya sürdü. 

King’in 2010 albümü, Junior (Rounder),  kendine has gitar çalma tekniğin rock müzik formatında denediği bir çalışma oldu ve USA Today tarafından “büyüleyici” olarak nitelendirildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT