Kalan Müzik Sunar: Volkan Arslan

Tarihler: 06 Aralık 2011 Salı ~ 06 Aralık 2011 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2011 ~ Ara 6, 2011

Genç sanatçı Volkan Arslan’ın ilk solo albümü Kalan Müzik’ten yayınlandı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nı bu yıl bitiren 23 yaşındaki Arslan’ın ilk albümü, “Kayde” adını taşıyor.

Albümün adı bir müzik terimi olan “kaide”den geliyor. Karadeniz yöresinde kaideye “Kayde” dendiği için Arslan albümünün adını işte bu şiveden yola çıkarak koymuş.Toplam 14 parçadan oluşan Kayde adlı albümde, Karadeniz yöresinin klasikleşen eselerinin yanında kendine özgü yeni besteleri ustalıkla yorumlayan Volkan Arslan, piyasaya iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Albümde Şevval Sam ile birlikte seslendirdikleri "Karlı Dağlar" parçası albümün en dikkat çekici parçalarından biri. Hüzünlü ve içten bir çalışmaya imza atan ikili bu parça çok ses getireceğe benziyor. Albümün altyapıları ve kullanılan enstrümanların kalitesi bu şöleni daha da artıran başka bir etken. Albümün ilk Video Klip çalışmalarına son hızla başlayan Volkan Arslan, piyasada kendinden çokça söz ettireceğe benziyor.

Volkan Arslan 06 Aralık tarihinde Babylon’da hayranları ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT