Kalben

Tarihler: 15 Mart 2017 Çarşamba ~ 15 Mart 2017 Çarşamba 15 Mart 2017 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: - Tam 25.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Orta Mahalle Üniversite Cad. No:27 Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Faks: 0216 483 90 13

Web: http://sgm.sabanciuniv.edu

E Posta: sgm@sabanciuniv.edu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2017 ~ Mar 15, 2017
Muhteşem yorumuyla Kalben, Sabancı Gösteri Merkezi'nde sizinle...

Müzik düşünmeye 8 yaşındayken annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarını 14 yaşında kucakladı. Markası "Santana", sesi cızırtılı bu  gitarla ilk şarkılarını yapmaya başladı.17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Uluslararası İlişkiler bölümünden 21 yaşında mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra  2008'de, aynı üniversitede, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı. Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak ve yetişkin olmak adına İstanbul'a taşındı. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalışmaya başladı.  Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu.Ankara'da ve İstanbul'da, özlemle ve nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds İstanbul kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Türkiye Sofar Sounds videoları arasında en çok izlenen oldu. Aynı performans şimdi de, dünyanın en çok izlenen Sofar Sounds videosu olarak büyük bir başarıya imza attı.Salon IKSV, Peyote, IF Performance Hall, Bronx Pi Sahne gibi çeşitli mekanlarda sahne alan Kalben, Parkfest, Babylon Soundgarden, 22. İstanbul Caz Festivali, New Sounds gibi festivallerde de konser verdi. Aynı zamanda yazarlık yapmaya devam eden Kalben'in Lulu'nun Maceraları adında yayınlanmış bir çocuk kitabı serisi var.
Kalben'in kendi adını taşıyan ilk albümü Şubat 2016 itibariyle yayınlanmıştır. Albüm çıktığı ilk gün itibariyle iTunes Albüm Listesine 1 numaradan girerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

- 7 yaşından küçükler salona alınmayacaktır.- 7 yaş ve üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT