Kamil Erdem Trio

Tarihler: 20 Mayıs 2016 Cuma ~ 20 Mayıs 2016 Cuma 20 Mayıs 2016 22:00

Yer: Living Room

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah. Arayıcıbaşı Sok. No:9 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 405 2 404

Faks: 0216 405 2 414

Web: http://www.livingroom.com.tr

E Posta: info@livingroom.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2016 ~ May 20, 2016
Kamil Erdem Trio, 20 Mayıs'ta Living Room sahnesinde sevenlerini bekliyor.

1980’li yıllarda başladığı profesyonel müzik kariyeri boyunca cazın farklı türleri ve geleneksel müziklerden izlenimlerini yansıttığı beste ve yorumlarıyla birçok projeye öncülük eden Kâmil Erdem, bugüne kadar farklı ülkelerden ve müzik türlerinden müzisyenlerle ortak çalışmalar yaptı, Avrupa, Afrika ve Amerika’da yirmiden fazla ülkede konserler verdi. 

Erdem’in 1990’da kurduğu Asiaminor’le “Along the Street” (1991), “Longa Nova” (1996) ve “Kedi Rüyası” (1997), solo bas gitar çalışmalarını yansıttığı “Bir Bas Masalı – A Tale of Bass” (2001), Kâmil Erdem Quartet ile “Odd Tango” (2008), Fransız akordiyoncu René Sopa ile birlikte “Kâmil Erdem-René Sopa Quartet” (2010) olmak üzere altı adet albümü yayınladı. 

2011’de A.B.D.’de Capital University tarafından her yıl düzenlenen Jazz and World Music Festivali’ne “Artist in Residence” olarak davet edilen Erdem, konser ve albüm çalışmalarının yanısıra eğitmen olarak da uluslararası etkinlikler gerçekleştirdi. Polonya, Avusturya, Hollanda, ABD ve Güney Afrika’nın tanınmış eğitim kurumlarında konuk olarak ders verdi. Atölye, seminer ve master
class çalışmaları düzenledi.

Kamil Erdem 1983’te ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, ancak 1995’ten itibaren mühendisliği bırakarak sadece müzik kariyerine yöneldi. 2001’den bu yana YTÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde öğretim görevlisidir.

İstanbul doğumlu Eylül Biçer, Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik Toplulukları programından mezun oldu. Kendi grubu ve çeşitli gruplar ile yurtiçi ve yurtdışında düzenli olarak konserler verip, albümler kaydedip birçok festivale katılan gitarist, Kenny Wollesen, Manuel Dunkel, Alex Harding, Matthias Pichler, Dave Allen gibi birçok önemli müzisyenle de aynı sahneyi paylaşma fırsatı buldu.
İkili, caz standartlarının yanı sıra kendi bestelerinden de örnekler sunacak.

Kamil Erdem: Bas
Eylül Biçer: Gitar

- 18 yaş sınırı vardır.- Pdf biletinizin çıktısını yanınızda bulundurmayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT