Kamil Özaydın Anma Gecesi / WHISKY

Tarihler: 18 Eylül 2013 Çarşamba ~ 18 Eylül 2013 Çarşamba 22:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2013 ~ Eyl 18, 2013

Türkiye’nin yaşayan ve hala aktif olan en eski hard rock grubu WHISKY, kurucusu Kamil Özaydın'ı  “ölümsüzlüğünün” 20. yılında anıyor, aynı zamanda O’nun anısına çıkan "Ateş Suyu" albümünün 20. yılını kutluyor.

Yanlızca özel davetlilerin ve sınırlı sayıda biletli seyircinin kabul edileceği  bu özel gecede, radyo ve televizyon programları yapımcısı, rock müzik araştırmacısı Güven Erkin Erkal “80’lerde Türkiye’de Rock” barkovizyon sunumu eşliğinde çok özel konuklarını ağırlayacak.

Blue Jean dergisi yayın yönetmeni Çağlan Tekil’in DJ kabininde yer alacağı geceye katılan konuklar ile Film Deney ekibi tarafından çekilmekte olan WHISKY belgeseli için röportajlar kaydedilecek. Gecenin en önemli anı ise kuşkusuz WHISKY’nin canlı performansı olacak. 1979 yılında İstanbul’da Kamil Özaydın tarafından kurulan WHISKY, 1986 yılında ülkemizin ilk Türkçe sözlü ve bandrollü hard rock albümü olan "Babaanne" yayınlandıktan birkaç yıl sonra çeşitli sebeplerden dolayı müziğe ara vermiş, 1990 yılında oluşmaya başlayan kadrosuyla yeniden beste çalışmalarına başlamıştı.

Bu kadro; Kamil Özaydın (gitar, vokal), Serdar Çokuslu (gitar, vokal), Çağatay Ateş (bas), Arif Deniztoker (gitar), Alpay Şalt (davul), 1991 - 1993 yılları arasında hiçbir yerli ve yabancı rock grubunun yer almadığı kadar TV programlarında yer almış ve basında –neredeyse- ülkemizin tek rock grubu olarak konumlanmıştı.

WHISKY’nin en belirgin yüzü olarak bilinen "Ateş Suyu"nun mimarları 15 yıldan beri birlikte aynı sahne üzerinde bulunmadı. 1998 yılında Çağatay Ateş, ardından Alpay Şalt  ve en son Arif Deniztoker gruptan ayrılmış, Serdar Çokuslu grubu tek başına devam ettirmiş, 2009’da bir single, 2011’de bir best of albüm çıkartmıştı.

Ateş Suyu albümü kadrosu, 2013 yılında sadece çok özel festivallerde ve etkinliklerde çalmak üzere tekrar bir araya geldi. Bu özel geceyi kaçırmayın!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT