Kane Roth

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 20 TL (Biletix Hizmet Bedeli Hariç)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

FLOW PLATFORM & REDUKT PRESENTS ‘KANE ROTH’ - 23 ARALIK CUMA - THE HALL ISTANBUL

Son dönemde Avrupa techno sahnesinin en önemli 5 kadın dj/prodüktör'ünden biri olarak gösterilen Kane Roth, Flow Platform ve Redukt işbirliğiyle 23 Aralık Cuma gecesi The Hall Urban Style sahnesinde sizlerle!

Elektronik müziğe olan tutkusu 90'lı yılların Fransa'sında alevlenen Kane Roth, 1996-1999 yılları arasında Güney Fransa'nın sahip olduğu ilk gece klüplerinde dj'lik yaparak müziğe başladı. 2006'ya kadar geçen süreç boyunca dj'likten öteye geçerek prodüksiyon çalışmalarına yönelen Roth'un ilk release'i Isviçre'nin techno markası, Skinnerbox, Lucio & Pep, Matthias Schaffhauser gibi isimlerle çalışan Neopren Records imzasıyla çıktı.

Camea, Someone Else, Maetrik, Magda, Chatton, Jason Hill gibi isimlerden etkilenerek oluşturduğu sound'la yoluna devam eden Roth, Billy Dalessandro, Niederflur, Pheek, Isomer Transition gibi artistlerle çalışan Kanada'lı ünlü plak şirketi Archipel, bunu yanı sıra Bruno Pronsato, Cesare vs Disorder, Jan Hendez, Julien Piacentino, Mark Henning, Katzo, Minimorph, Miro Pajic gibi artistlerle çalışan Londra'nın Multi Vitamins'i ve Belçika'nın ünlü gece klübü Fuse'un resident dj'lerinin kurduğu Robag Wruhme, Butane, Someone Else, Daze Maxim, Seuil, Jay Haze, Tolga Fidan, Seph, Paco Osuna, Mathias Kaden ve Omar Salgado gibi isimlerle çalışan Lessizmore Records ve daha bir sürü saygın techno markasıyla çalışan ve Berlin'de yaşayan Kane, Monoloc, Mike Wall ve Jan Hendez ile birlikte 2005 sonrası Berlin techno sahnesinin post-modern ve hatta futurist döneminin öncülerinden olarak gösterilen Smallroom Music artist'leri arasında yerini almış vaziyette.

Şimdiye kadar Amerika, Ingiltere, Almanya, Fransa, Isviçre, Belçika ve Kanada başta olmak üzere bir çok ülkede çeşitli klüp ve festivalde yer alan Roth'un performans sergilediği en önemli etkinlik ve klüpler arasında Tunnel, Cube, Vertigo, Zurich Street Parade, Suicide Circle, MIKZ, M-Bia, L'escape, Sonar, Velvet, Havana ve Traxx sayılırken, bu sene Hamburg'da gerçekleştirilen 6Y!PLUX Festival'inde Richie Hawtin, Gaiser ve Ambivalent'ten sonra festivalin en güçlü ismi olarak yer aldı.

Gregor Tresher, Someone Else, Jon Gaiser, Loco Dice, Josh Wink, Dario Zenker, Maetrik, Richie Hawtin, Technasia, Swayzak, Slam ve Adam Beyer gibi isimlerden büyük destek gören Kane Roth'un çalıştığı label'ların içinde sözü geçmiş olanlardan başka Budenzauber, Divided, Monocline, Organism, Tretmuehle, Doppelgaenger, Gastspiel, Phonothek, Sui Generiz ve Wasabi Records'da bulunuyor.

23 Aralık Cuma gecesi The Hall Urban Style'da gerçekleşecek gecenin açılışını disco-electro sound'uyla De Rien gerçekleştirecek, ardindan kısa sürede sevilen bir isim haline gelen Alexandra Pitarokili sahne alacak, Kane Roth'dan hemen önce ise, sessizliğini yeni albümüyle bozan ve istanbul sahnesine muhteşem bir dönüş yapan Demir Baran canlı performansıyla sizlerle olacak, kapanışta ise Kayran kalan son terleri attırmak üzere kabinde olacak.

22:00-00:00 De Rien
00:00-01:00 Alexandra Pitarokili
01:00-02:00 Demir Baran
02:00-04:00 Kane Roth
04:00-05:00 Kayran

Kapı Açılış :22:00


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT