Kanun ve Piyano İkilisi

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 16 Mart 2011 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 23,00 TL - Öğrenci: 13,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan İstanbul Caddebostan İstanbul

Telefon: 0216 495 82 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Mar 16, 2011

Üç Genç Çağdaş Bestecinin “Kanun ve Piyano İkilisi” için yazdıkları eserlerinin ilk seslendirişini gerçekleştiriyor.

Esra Berkman (kanun) ve Ayca Daştan (piyano) tarafından 2008 yılında kurulan Kanun ve Piyano İkilisi, 2009 ve 2010`da verdikleri pek çok konserle, Türk dinleyicisi için yeni olan kanun-piyano çalgılarının birlikte ürettikleri tınıları paylaşmış ve Türk bestecilerine kanun ve piyano için eserler üretmeleri yönünde ilham vermeyi amaçlamıştır.

İkili`nin bu hedefleri doğrultusunda üç genç çağdaş müzik bestecisi kanun ve piyano için eser bestelemiş ve uyarlamışlardır. 16 Mart 2011 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi`nde verilecek konserle ikili, Tolga Zafer Özdemir`in "Ex Orient Lux", Enis Gümüş`ün "Başına Bağlamış Astar`dan" ve Uğraş Durmuş`un "At the Golden Horn No:2" adlı eserlerinin ilk seslendirişini gerçekleştirecektir.

Kanun Piyano İkilisi’nin repertuarında, Ermeni besteci Haçatur Avetisyan’ın kanun ve piyano için bestelediği eserlerinin yanı sıra, S. Barhudaryan, Kr. Hahinyan, Komitas, A. Haçaturyan, E. Grieg, F. Chopin, F. Kreisler, Tenigü gibi bestecilerin eserlerinin adı geçen iki çalgı için yazılmış uyarlamaları da mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT