Kardeş Türküler & Candan Erçetin

Kardeş Türküler & Candan Erçetin

Tarihler: 26 Ocak 2016 Salı ~ 26 Ocak 2016 Salı 26 Ocak 2016 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 83.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL 3. Kategori - Tam 56.00 TL Öğrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2016 ~ Oca 26, 2016
Kardeş Türküler ve Candan Erçetin, 26 Ocak'ta İş Sanat Kültür Merkezi sahnesinde en sevilen şarkılarını birlikte seslendirecekler.

İş Sanat sizi eski İstanbul’a, henüz arabaların olmadığı bir zamanda suyun bir yakada çalınan müziği öteki yakaya taşındığı bir döneme davet ediyor. Türkiye’de ilk kez dinleyici ile bulaşacak olan Boğazı Geçen Şarkılar, yüzyıllardır kültürlerin buluşma noktası olan İstanbul’da söylenen, çalınan, farklı kuşak ve diyarlara aktarılan şarkılara ev sahipliği yapıyor. 

Rumeli ve Ege türkülerinden oluşacak bu keyifli konser, Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak, orijinal dilleriyle yorumlayan Kardeş Türküler’in engin vizyonuyla hayat bulacak. Çok kültürlü bir coğrafyada kardeşlik içinde bir arada yaşama umudunu dile getiren topluluk, samimiyeti ve içten yorumlarıyla Türk pop müziğinin en sevilen divalarından Candan Erçetin ile sahnede güçlerini birleştiriyor. Başarılı sahne performansı, köklerine olan bağlılığının bir göstergesi olarak Balkan etkileri hissedilen müziği ve yazıp seslendirdiği insan hayatını konu alan şarkılarıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Erçetin’in Kardeş Türküler ile geçekleştireceği bu ilk işbirliği bir zamanlar boğazın iki yakasından gelip geçmiş nağmelerden en güzel örnekleri sizlere sunacak. 

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT